2777
2789
عنوان

علائم بی غیرتی شوهر

1099 بازدید | 37 پست

شوهرم ماه قبل سفر کاری رفته بود بمدت  دو هفته..درست   از دو روز بعد رفتتش تماس های ناشناس داشتم از شماره هایی که همراه اول اون استان بودن 

حس میکنم با توجه به رفتارایی که ازش قبلا دیدم لعنتی خودش شماره منو جایی گذاشته تو شبکه های اجتماعی ...

وقتی رسید به خودش گفتم مزاحم دارم چون باز هم زنگ میزدن چیزی نگفت یه بار هم در حضور خودش زنگ زدن گوشیو دادم خودش جواب بده چند تا حرف ناجور به اون طرف گفت و دیگه ام از اون شب از اون تماسها نداشتم 

قبلا هم یه سری چیزا پیش اومده حس میکنم شماره رو خودش داده متاسفانه

حدسم درسته آیا؟

ما از کجا بدونیم؟

بچه بودم دلم دوچرخه می خواست، دعا می کردم که خدایا به من دوچرخه بده؛ بعد متوجه شدم خدا اینطوری کار نمی کنه... یه دوچرخه دزدیدم و گفتم: خدایا منو ببخش!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونو نمیدونم ولی چرا باید تا رفت اون شهر ماموریت بلافاصله من مزاحم داشته باشم با شماره اون شهر

شاید خاسته امتحانت کنه اینکه خودش شمارتو داده باشه به کسی بی‌غیرتی نیست یه چیزی خیلیی خیلیییی فراتر از بی‌غیرتیه

کاربری دست دوتا رفیقع👭🏻

مثلا چیا دیدی

یه شب  قبل ماموریت رفتن سرایدار ساختمون اومد واحدمون کار تعمیری انجام بده من رفتم داخل اتاق خواب درم بستم سرایدار و شوهرم داخل هال بودن اومد در باز کرد گفتم ببند لباسم بازه یهو طرف از تو هال می بینه درو باز گذاشت بعد من مجدد بستم دوباره اومد باز کرد سه بار این اتفاق افتاد 

یه بارم نصاب تی وی اومد همین جریان بود من گفتم میرم داخل اتاق خواب با من که کاری نداره خودت پیش نصابی 

درو بستم اومد با حرص درو باز کرد اشاره کردم ببند لباسم کوتاهه دلیل نداره اون مرد غریبه داره اونجا کار میکنه  درو باز گذاشت بعد رفتن نصابه هم با من داد و بیداد کرد که واسه چی درو بستی