2777
2789
عنوان

من دیگه اون آدم سابق نمیشم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 21 پست

کم مونده خودکشی کنم😭 مامانم میکشه منو😭😭😭😭

توجه کنید توجه ...................................... توجه ...................... و باز هم توجه..................................................................  از توجه شما سپاسگزارم      
اولین بار بود اخه هروقت قبلا مهمون میمومد من فرار نیکزدم میرفتم خونه دوستم یا کلاس زبان بودم یا تو ا ...

ول کن بابا 😂مغزتو الکی درگیر این فکرا نکن 

شاید آخرین درگیری ذهنی که داشته باشیم همین موضوع باشه ...ای بابا 

خودتو سرزنش نکن 

من تازه هیکلم هم به هم ریخته همه هی چرت و پرت میگن چقدر چاق شدی و فلان منم جوابشونو میدم هر بار..ول کن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی اصلا مهم نیست سرزده اومدن خب معلومه خونه بهم ریختس 

والا منم بودم از قصد جمع نمیکردم خودمم با سر وضع نامرتب میرفتم  تا آدم شن که نباید سرزده اومد میوه پیوه هم هیچی نمیذاشتم 

_
ول کن بابا 😂مغزتو الکی درگیر این فکرا نکن شاید آخرین درگیری ذهنی که داشته باشیم همین موضوع باشه ... ...

😂😂😂😭😭😭😭😭😭😭

دمت گرم واقعا روحیه ت قابل تحسینه دمت گرررررم واقعاااااااااا 

توجه کنید توجه ...................................... توجه ...................... و باز هم توجه..................................................................  از توجه شما سپاسگزارم      
اسی اصلا مهم نیست سرزده اومدن خب معلومه خونه بهم ریختس والا منم بودم از قصد جمع نمیکردم خودمم با سر ...

جدی ینی طبیعیه؟؟

ممنون عزیزم آروم تر شدم مرسی .  گفتم الان مامانم سرکوفت میزنه بهم