2777
2789
هر 100تومن 3تومن اجاره میشه .وقتی رهن تبذچدیل به اجاره میشه مبلغش بیشتر میشه

ممنون ابحی جونم یعنی اینجور که شنا گفتین اگه کسی رهن کامل بگیره به ضررشه و اگه اجاره کامل بده به نفعش میشه درست میگم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان ۱۶۰ میلیون رهن کامل معادل چه میزان اجاره هست ببخش وقتت گرفتم ........ما شهرستان هستیم

ماهی 5300میشه .

نه رهن داشته باشه بهتره موقعی که میشه پول پیش و اجاره یه مقدار بیشتر باهات حساب میکنن.البته اگه قسطی نداریم ماهی 5کرایه بدین بهتر از اینه 160بدین صاحبخونه

ماهی 5300میشه .نه رهن داشته باشه بهتره موقعی که میشه پول پیش و اجاره یه مقدار بیشتر باهات حساب میکنن ...

ممنونم گلم من خودم صاحبخونه ام میخواستم ببینم کدومش برای من به صرفه تر هست دستم تنگه خونه کلی تعمیرات داره خرج گداشته 

ممنونم گلم من خودم صاحبخونه ام میخواستم ببینم کدومش برای من به صرفه تر هست دستم تنگه خونه کلی تعمیرا ...

ببین رهن به صرفه تره برا صاحب خونه تو اوضاع فعلی اما ما مستأجرا هم اگه قسطی نداشته باشیم ترجیح میدیم کرایه بدیم.