2777
2789
عنوان

زیاد سیگار میکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1298 بازدید | 83 پست
من جای تو باشم میگم بذار اصلا خانواده ام بفهمن و جلومو بگیرن هر جور که میتونن...آدم تو یه سری چیز ها ...

نه بفهمن نمی‌ذارن از در خونه بیرون برم با اینکه خیلی اوکی و منطقین تو این یه مورد اصلا شوخی ندارن و غیر منطقی واقعا باید خودم حلش کنم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فکر میکنن خیلی خاص میشن... کدوم پسر سالمی میتونه با ی دختر سیگاری ازدواج کنه... دارن گند میزنن ب آین ...

اره واقعا گُل گفتی دقیقا‌‌‌‌....

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

قبول دارم حرفتو خیلی سخته و نتونستم تا الان

ترک هر چیزی ک بهش عادت کنی سخته ولی اراده میخواد

روزه هم ک میخوای بگیری روزای اولش سخته ولی وقتی مصمم باشی و اراده کنی دیگه کم کم دوس داری ادامه اش بدی

اینم الان همونه هفته اول روزی یکی دو نخ بکش هفته دوم روزی ی نخ هفته بعدی ی روز درمیون و....

سخته و نمیتونم رو بذار کنار باید بتونی و بخوای

نه بفهمن نمی‌ذارن از در خونه بیرون برم با اینکه خیلی اوکی و منطقین تو این یه مورد اصلا شوخی ندارن و ...

پس همیشه به این فکر کن که خانواده ات فهمیدن و واکنش بدی نشون میدن....بذار این ترس تو وجودت بمونه و انگیزه ای بشه برای ترک کردن....یه راهکار هم بهت بدم...البته نمیدونم جواب بده یا نه....اما هر وقت خواستی سیگار بکشی بگو بمونه یه ساعت دیگه بکشم....برو سر خودتو یه جوری گرم کن...

بعدش که تموم شد بگو خوب این یه ساعتو که خوب تونستم تحمل کنم ببینم میتونم دو ساعت دیگه هم صبر کنم...همینجوری تایمشو زیاد کن...

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

پس همیشه به این فکر کن که خانواده ات فهمیدن و واکنش بدی نشون میدن....بذار این ترس تو وجودت بمونه و ا ...

آره یکی از ترسامم همینه که بفهمن واقعا پیشنهادتم خوبه قبلا انجام دادم دوباره باید انجامش بدم 

منم میخوام بکشم

ما اینجا داریم درباره ترک سیگار حرف میزنیم بعد شما اومدین دارید میگید میخواید سیگار بکشید؟😐

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.