2777
2789
عنوان

زیاد سیگار میکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1298 بازدید | 83 پست
سلام من یبار سیگار کشیدم ولی هیچ حسی نداد انگار یه چوب کبریت روشن کردم هی میزاشتم دهنم در می‌وردم .آ ...

چس دوده منم چس دود میکشیدم وقتی بکشی حس میکنی چشات باز میشه میره تو ریه هات

چوخلارین حکایتدی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

توضیحشو دادم که فکر نمیکنم خاصم و متاسفانه درگیرش شدم و افتادم توش و نمیتونم کنار بذارم

عزیزدلم شما میتونی کم کم کنار بذاری و اول هم دیدی گفتی خونه میکشی...ولی اونایی که بیرون میکشن واقعا بقیه رو اذیت میکنن

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

از 19 سالگی عزیزم شروع کردی سیگار کشیدن تا وقتی مثلا 50 سالت بشه خیلی ضرر به خودت زدی عزیزم هر طور ش ...

راستش از ۱۳ سالگی شروع کردم البته تا دو سه سال پیش هفته ای دو سه نخ میکشیدم بعدش به مروز زیاد شد

عزیزدلم شما میتونی کم کم کنار بذاری و اول هم دیدی گفتی خونه میکشی...ولی اونایی که بیرون میکشن واقعا ...

نه خونه نمیتونم بکشم فقط آخر شب تو بالکن وقتی خوابن ولی بیرونم سعی میکنم جاهای شلوغ نکشم که مردم اذیت نشن بعدم آدمای مریض تیکه اینا نندازن و با چشاشون نخورن آدمو