2777
2789
عنوان

زیاد سیگار میکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1298 بازدید | 83 پست
یه پاکت‌و نیم😶😶خانواده ات با این قضیه مشکلی نداشتن؟تو رو خدا دور دوستای سیگاریت رو خط بکش....اینا ...

خانوادم نمیدونن اون موقع دوران کنکور بود همش بیرون بودم تو تایمای استراحت پشت هم میکشیدم یهو در عرض نیم ساعت ۴ ۵تا میکشیدم دوستامم ۸۰ درصد سیگارین ارتباطمو کم کردم ولی یه روز که میرم بیرون یهو یه پاکت میکشم ولی خب تو دانشگاه هستن هی بین کلاس میگن بریم یه نخ بکشیم وسوسه میشم نمیکشم حالم خیلی بد میشه خیلی بخاطر همین میخرم نمیدونم چی شد دوباره پاکتی خریدم وگرنه نخی میخریدم تو ماه رمضون

سلام من یبار سیگار کشیدم ولی هیچ حسی نداد انگار یه چوب کبریت روشن کردم هی میزاشتم دهنم در می‌وردم .آ ...

حداقل باید ده روز بکشی تا بدنت بهش عادت کنه و بعدش دوره نسخ شدن و اون آرامش الکی رو حس کنی 

یعنی بعد ده روز بهش اعتیاد پیدا می‌کنی 

لایک نکنید 🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اعتیاد بیماریه دختر و پسر نداره

ببخشید ولی من فکر کنم همین جمله های روشنفکرانه گند زده به وضعیت جامعه...باز قبلا ها میگفتن دختر سیگار بکشه بده ...این کارا زشت بود..ولی الان میگن چطور پسرا بکشن دخترا نکشن؟

همین جمله ها باعث شده کارهای زشت که حتی با سلامتی آدما بازی میشه دیگه مثل گذشته بد نباشه

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

ببخشید ولی من فکر کنم همین جمله های روشنفکرانه گند زده به وضعیت جامعه...باز قبلا ها میگفتن دختر سیگا ...

فحاشی 

انواع مواد 

مثل سیگار گل 

عرق 

حداقل اون زمان میگفتن بده برا دختر 

و تعداد معتاد ها خیلی کم بود بین خانم ها

این یعنی سالم تر بودن و زندگی سالم تر 

وای از وقتی که گفتن مرد و زن برابر باید باشن 

لایک نکنید 🙏

خیلی سخته نمیتونم نکشم جایگزین نداره واقعا حتی با پاد هم نتونستم شما الان ترک کردی؟

دارم کمترش میکنم

فعلا بیشتر از یک ماهه که نکشیدم

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد».. ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

میدونم ولی کاریش نمیتونم بکنم البته هنوز چون سنم کمه تأثیر محسوس نداشته و فقط خودم متوجه میشم اونم خ ...

نکن

منم گند زدم به سلامتیم با این تفاوت که برای من بخاطر استرس بود

همینکه از سن کم سیگار بکشی تاثیرش به مراتب بیشتره 🤦🏼‍♀️

غروب همیشه واسه من نشونی از تو بوده..

یواش یواش کم کن بهترین روش اینه دم دستت نباشه

مثلا عهدکن با خودت که همین ۳نخ رو امروز بکشی حتی اگه دوستات کشیدن تو فقط یدونه بکش باهاشون

بعد یه مدت هم بگو میگرن دارم رفتم دکتر گفته از سیگاره و کلا ترک کن 

من خیلی کم و ماهی چندبار مناسبتی باهمسرم میکشم ولی خوب نیست به پیری زودرس و خراب شدن ریه و دندونات فکر کن

ببخشید ولی من فکر کنم همین جمله های روشنفکرانه گند زده به وضعیت جامعه...باز قبلا ها میگفتن دختر سیگا ...

وا ببخشید ولی من نمیگم سیگار خوبه!!میگم همینطور که واسه دختر بده واسه پسر هم بده!الان اعتیاد پسر واسه شما هیچ اهمیتی نداره یعنی چون پسره باید هر غلطی دلش میخواد بکنه؟؟واقعا عجیبین

کسی که داری اینو میخونی میشه لطفا یه صلوات واسه آرزو هام بفرستی؟🥺🫂(کاربری دست دو نفره)

دقیقا...با همسرم شهربازی رفته بودیم توصف بودیم که وسیله سوار شیم دختره سیگارش هم دستش بود یعنی چی بگ ...

فکر میکنن خیلی خاص میشن... 

کدوم پسر سالمی میتونه با ی دختر سیگاری ازدواج کنه... 

دارن گند میزنن ب آینده شغلی و ازدواجشون

حتی توو کشورای غربی هم زنهای شیک و با کلاس سیگار نمیکشن