بابام سه روز پیش ب مامانم گفت من از دست اینا ( یعنی منو خواهرم غذا نمیخورم چون بدش میاد ما غذا بزاریم جلوش ) منو خاهرم واقعا ناراحت شدیم ولی اینکه بشینیم نفرین اینا اصلا حتی ب ذهنمون هم خطور نکرد حالا بابام فردا میخاد بره سرکار امروز دید ماشین خرابه هیچ جوره روشن نمیشه . من امیدوارم ماشین زودتر درست شه ولی من میگم شاید بخاطر ایم حرفش بود ک اینطور شد
مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
بعضی باباها منظورشون از این حرف اینه که کلفت اول و آخرم زنمه . بچه هام نباید دست به سیاه و سفید بز ...
نه این باباش از نوع دیگه ای روانیه
مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
تو و خواهرت بشینین تا مرض جنون درس بخونین یه رشته تاپ قبول بشین که درآمد داشته باشید خیال ازدواج به سرتون بزنه کل زندگیتون باختید