2777
2789

بیاید تعریف کنید نترسید باور میکنیم یا نه شما تعریف کنید کسی خواست باور میکنه کسی نخواستم باور نمیکنه

من یه دوره ای داستان های ترسناک توی سایت می‌خوندم تا اینکه برام اتفاق افتاد رفتم پیش سید گفت آره جن دیدی از فلان قبیله 

بشدت وحشتناک بود برای همین از اون روز دیگه داستان های ترسناک نمیخونم

کاربری دست دو نفره کارگاه بازی درنیارید بیماری قلبی دارم حوصله ی بحث با شمارو ندارم حتی شما دوست عزیز! آزادی🤍✌🏻گیسوان خود را در زیر این آسمان آبی می گسترانم ...دختری از قوم ترک...میشه لطفاً اگه چشمت به امضام افتاد برای حاجت روایی دلم یه صلوات مهمونم کنی خیلی ممنونم عزیزدلم💚🌱دختری از تبار کوروش بزرگ و با نژاد آریایی🦁✨تنها راه نجات از تاریکی بیداری است✓

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اجازه استاتر 

دوستای عزیزم ختم چهل هزار صلوات داریم در ایتا 

برای شرکت به تاپیک آخرم سر بزنید  انشالله حاجت روا بشید 💚

و یا لینک زیر رو باز کنید

eitaa.com/joinchat/1629947006Cdd8fdf10e3

من داداشم همیشه میبینه تو خونه مادریم ،اما من ندیدم ،هر شب نصغ شب میبینم قران میخونه یروز پرسیدم گفت تا قران نخونم نمیره  میاد بچه برادرم ک کوچیکه عذیت میکنه ....حالا من خودم ندیدم نمیدونم چقد واقعیته ،اما اینم بگم برادرم ۴۰سالشه و هرگز ازش دروغ نشنیدیم

من داداشم همیشه میبینه تو خونه مادریم ،اما من ندیدم ،هر شب نصغ شب میبینم قران میخونه یروز پرسیدم گفت ...

واقعا نمیدونم چرا بعضیا باور نمیکنن،البته اعتقاده ها خوب دست خودشه ولی خوب واقعا هست  و گاهی شیطنت میکنن،وسایلامو برداشتن🥲

خونه قبلی ماهم داشت مثلا لیوانا اویزون داخل اشپز خونه رو میزدن به هم یا مثلا بجا خواهرم حرف میزدن وسایلو میبردن بیشتر پول .بنظرم هرچی بیشتر دنبال این چیزا باشی بیشتر سمتت میان

مامانبزرگم میگفت دخترش وقتی نوجوان بوده بارها گفته آدم کوتوله های یک شکل خیلی کوچیکی میدیده که کار میکردن ، رو دوششون بار بود و میبردن تو خونشون ، همش یواشکی بیرون و داخل میرفتن .به هم کمک میدادن ؛ خیلی هم سریع میدویدن وقتی آدمو میدیدن 

همشون ریش داشتن و چشای درشت و سبیل های کلفت شاخه شاخه داشتن و پشمالو تمام بودن 

تو لونه شکن که میرفتن درو میبستن و دود و بوی بدی میومد از تو سوراخ لونه 

شاه رفته مملکت شاپور میخواهد چکار، کله ی بی مو گِل سرشور میخواهد چکار___آنکه سهم فارغ التحصیلی اش بیکاری است ، انتخاب رشته و کنکور میخواهد چکار___دزدها بارشوه چون از هر دری رد میشوند ، پس دم در افسر و مامور میخواهد چکار___زاهد ما حاصل انگور کشور را خرید ، یک مسلمان اینهمه انگور میخواهد چکار ___کشوری که هست در آن ساز و موسیقی حرام، در سرود ملی اش شیپور میخواهد چکار___هرچه میخواهد دلتنگت بگو شاعر ولی___خواندن یاسین به گوش خر نمی آید به کار