2777
2789

من و شوهرم خیلی همو دوس داریم...ولی من حس میکنم خیلی زیاد حرف میزنم شایدم زیادی غر میزنم....چیکار کنم یکم کمتر حرف بزنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از ننه ش تعریف کنی

به ننه ش احترام بزاری

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓

🤑نباشه😘😍 هميشه اينطوري باشه🤕🤒 نباشه👄💅باشه 💃💃💃 باشه😶😶 باشه والا فك كنم مردا اينطوري بخوان ولي كيه كه اينطوري باشه من خودم 🤑😩😤😴😋 اينطوريم 

دوستاي خوبم لطفا براي حاجتم دعا كنيد ممنون.   بچه دار شدن كار خطر ناكيه ! با اين كار اجازه ميدهيد قلبتان بيرون از بدنتان زندگي كند 

خودتون میدونین پس عیب کجاست ...اول ببین سلیقه ی شوهرت چیه ...بعضیا زن با قدرت دوس دارن سفت و سخت کم بگو بخند کنه بعضیا زن ناز و ملوس دوس دارن که همش آویزونشون باشه حتما سلیقه ی شوهرتی که گرفته تت دیگه ...من نمیدونم چرا هر تاپیکی میزنن کلی حرف دارم که تو پستم جا نمیشه ...ایشالله منظور برسه 

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))

خب خودت باید کنترل کنی که زیاد حرف نزنی عزیزم . یا اگه هم حرف میزنی سعی کن حرفای قشنگ بزنی غر نزن از کسی یاچیزی  گلایه نکن . مردا واقعا از زن غرغرو خسته میشن نه اینکه بدشون بیاد ولی این کارا دورشون میکنه از زن