2777
2789

میخوام ببینم روز آدم های مختلف چجوری میگذره و‌زندگیامون چقدر باهم فرق داره...

خیلی دوست دارم کامنتارو بخونم ببینم 

هرکدوم از ما توی این روزا داریم چیارو تجربه میکنیم

وقتی زندگی بقیرو میبینیم شاید کمتر احساس تنهایی کنیم…

پس لطفا بدون سانسور بنویس برام

امروزت چطور گذشت🥹❤️ 

خودم : بعد چهار روز تعطیلی رفتم باشگاه !..

خودت اگه زندگيتو باور نكنی كی ميخواد بياد واسه آرزوهات بجنگه؟!✨️روياهاى بزرگ، شروع هاى كوچیکى دارن🩷متعهد🫀

خب من ساعت ده و ربع بیدارشدم یه ساعت بعدش پسرم بیدار شد پوشکشو عوض کردم،  صبحانه خوردیم ، یکم به کارای خونه رسیدم ، نهار از شام دیشب داشتیم گرم کردم خوردیم 

لباس زمستونیا رو جمع کردم گذاشتم کنار .اون لباسایی که دیگه نمیپوشیم و اونایی که برای پسرم کوچیک شده رو همه رو جمع کردم شوهرم ببره خونه مادرش که بده به نیازمند .خالم زنگ زد ۵۶ دقیقه صحبت کردیم 😆

هرازگاهی میومدم سایت .مرغ گذاشتم بیرون برا شب 

الانم که رو مبل دراز کشیدم و کم کم میخوام برم مشغول شام درست کردن بشم 

شاه رفته مملکت شاپور میخواهد چکار، کله ی بی مو گِل سرشور میخواهد چکار___آنکه سهم فارغ التحصیلی اش بیکاری است ، انتخاب رشته و کنکور میخواهد چکار___دزدها بارشوه چون از هر دری رد میشوند ، پس دم در افسر و مامور میخواهد چکار___زاهد ما حاصل انگور کشور را خرید ، یک مسلمان اینهمه انگور میخواهد چکار ___کشوری که هست در آن ساز و موسیقی حرام، در سرود ملی اش شیپور میخواهد چکار___هرچه میخواهد دلتنگت بگو شاعر ولی___خواندن یاسین به گوش خر نمی آید به کار 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.