2777
2789
عنوان

کیا اینستا رو حرفه ای بلدن

107 بازدید | 10 پست

چطوری سیو میکنن که اسم میوفته اون گوشه سمت چپ‌ پایین؟ 

تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم  شنا نمیکنه  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو

سیو؟

منظورت اون عکساست ک قلب کنارشونه؟اونا لایک کردن پستو 

وکیل پایه یک دادگستری👩‍⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سیو؟منظورت اون عکساست ک قلب کنارشونه؟اونا لایک کردن پستو

نه ببین  بعضی ها سیو میکنن می‌نويسن  صیو شد  میوفته اون‌گوشه..

لایکه نه سیو

بعضی ها نوشته می فته اون‌گوشه مینوسن  صیو شد..  و کلی فالورتو و پیج است فقط یکی  دو تا میوفتن

بعضی ها نوشته می فته اون‌گوشه مینوسن صیو شد.. و کلی فالورتو و پیج است فقط یکی دو تا میوفتن

اره

اون من اینطوری میارمش که میرم تو پیجه اون پست یعنی عکس یا کلیپ مد نظدم که قراره سیوش بکنم رو پیدا میکنم و پایین سمت چپ سیوش میکنم و میره تو قسمت ذخیره شده هام

الان اینجا سیو نمیاو چون ریلزه باید وارد پست ها بشی

به این صورت که پیج رو باز میکنی،اون علامت بالای پست ها که مربع مربعه رو اون میزنی بعد اون پستو پیدا میکنی

" تِئا "(به انگلیسی Thea) یکی از تایتان ها و الههٔ بینایی و نور درخشان آسمان آبی در اساطیر یونان باستان است. نام تِئا به تنهایی به معنی الهه است.او با هیپریون ازدواج کرد که از او صاحب ۳ فرزند با نام‌های اِئوس (طلوع),هِلیوس(خورشید) و سِلِنه(ماه) شد. جنسیت : مونث       پدر : اورانوس      مادر : گایا       همسر : هیپریون       فرزندان : اِئوس,هِلیوس,سِلِنه     وابستگان : خواهر تایتان ها      مَرگ : نامیرا. ❤️✨️
ارهاون من اینطوری میارمش که میرم تو پیجه اون پست یعنی عکس یا کلیپ مد نظدم که قراره سیوش بکنم رو پیدا ...

ممنونم که وقت گذاشتین 

مثلا این رو ببینید روی ریلز یه نفر دیگه نوشته ریلز جدید گذاشتم لایک و شیر دمتون گرم

اینو میگم  چطوری نوشته اش رفته رو ریلز یه نفر دیگه؟ 

ممنونم که وقت گذاشتین مثلا این رو ببینید روی ریلز یه نفر دیگه نوشته ریلز جدید گذاشتم لایک و شیر دمتو ...

عزیزم ببخشید که الان اومدم سایت و ریپلایتو دیدم

اینو نمیدونم عزیزم

بخاطر تشکرتم خواهش میکنم🌿

" تِئا "(به انگلیسی Thea) یکی از تایتان ها و الههٔ بینایی و نور درخشان آسمان آبی در اساطیر یونان باستان است. نام تِئا به تنهایی به معنی الهه است.او با هیپریون ازدواج کرد که از او صاحب ۳ فرزند با نام‌های اِئوس (طلوع),هِلیوس(خورشید) و سِلِنه(ماه) شد. جنسیت : مونث       پدر : اورانوس      مادر : گایا       همسر : هیپریون       فرزندان : اِئوس,هِلیوس,سِلِنه     وابستگان : خواهر تایتان ها      مَرگ : نامیرا. ❤️✨️