2777
2789
عنوان

خانوما براتون پیش اومده❓❓❓

195 بازدید | 17 پست

پیش اومده از طرف همسرتون یا شریک عاطفیتون یا نامزدتون یا پارتنرتون ی ظلمی در حقتون بشه ولی چون میترسید خون به پابشه به پدرتون یا برادرتون یا بزرگ خانوادتون نگید و سکوت کنید🙃🙃🙃

هر واکنشی که نشون دادید راضی بودید؟یا پشیمون شدید؟طرف مقابلتون حساب کار دستش اومده؟

من پدرم فوت شده دوتا برادرناتنی کوچک ترراز خودم دارم که پشت کنکوری هستن و کلا تو این فازا نیستن...

چند بار خواستم به داییم بگم ولی گفتم تا جای ممکن بهتره سکوت کنم وگرنه داییم این وقتا خون جلو چشمشو میگیره و نگاه نمیکنه طرف چکاره هست چشماشو میبنده کاری میکنه که نباید بکنه .... 

ولی وقتی یاد ظلمی که درحقم شده میفتم جیگرم خون میشه اصلا نمبتونم هضمش کنم دارم میریزم تو خودم دارم داغون میشم همش تظاهر میکنم اتفاقی نیوفتاده....

نزاشتم مادربزرگمم بهشون چیزی بگه قسمش دادم قبل از عید هم فرستادمش محل کارش ولی احساس میکنم اون طور که باید ممکنه حساب کار نیاد دستش

دوباره بخواد پاشو از گلیمش درازتر کنه از طرفی ظلمی که به من کرده چی میشه؟کی جوابگو هست؟

بخدا قلبم شکسته تیکه تیکه شده دارم نابود میشم نمیدونم چیکار کنم .....

چقد ی ادم باید وجدانشو زیر پا بزاره حیوون بازی در بیاره....

پرشیا سفید سوار من تا ابد قلبم برای تو❤

به بابام بگم مگه فایده داره فقط میخواد بگه خودت خواستی خودت بودی تو با من مخالفت کردی برا ازدواجت و این حرفا بعدم میگه زشته تو فامیل فلانه 

پس اگر مشکلی پیش بیاد هیچوقت نمی‌گم 

البته خداروشکر شانس آوردم از شوهر و خوبه همسرم 

و الا از اینور رونده از اونور مونده بودم 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به بابام بگم مگه فایده داره فقط میخواد بگه خودت خواستی خودت بودی تو با من مخالفت کردی برا ازدواجت و ...

خداروشکر عزیزم همسرت خوبه 

من ناخواسته تو عمل انجام شده قرار گرفتم جگرم خونه دارم دیوونه میشم از ظلمی که بهم شده نمیدونم چکار کنم

در نهایت با دخالت دادن دیگران تصور بدی از خودتون در ذهن بقیه ایجاد میکنید سعی کنید تا جای ممکن خودتو ...

احساس میکنم همین که میبینه بهشون چیزی نمیگم بیشتر سواستفاده میکنه 

چرا به بقیه بگم خودم پوستشو می کنمحالا همسرتون چی کار کرده؟

خداروشکر به مرحله عقد نرسید برای من همه چی تموم شده هست ولی واقعا جواب ظلم گذشته رو نمیدونم کی باید بده؟ واگذار کنم به خدا یا اینکه سفت و سخت جلوش دربیام

خداروشکر به مرحله عقد نرسید برای من همه چی تموم شده هست ولی واقعا جواب ظلم گذشته رو نمیدونم کی باید بده؟ واگذار کنم به خدا یا اینکه سفت و سخت جلوش دربیام