2777
2789

من همین امروز تازه وارد نی نی سایت شدم

دخترم میگه خرگوش یا عروس هلندی بخریم و من حس میکنم خرگوش خیلی کثیف کاری داره و من خودم عروس هلندی خیلی دوست دارم و بهش گفتم برات عروس هلندی برات میخرم

میشه لطفا راهنماییم کنید.

نر بخرم یا ماده؟ 

چه نژادی بهتره؟ 

تو چه حدود قیمتی هست؟

نگهداریش سخته؟

غذا چی میخوره به غیر از دانه؟ 

و.....

اسم هم پیشنهاد بدید.

دُخـتَر سَـرِت رو جِلوی کَسی خَم نَکُن🦋✨چون تاجِـت می افتِه👸🏻👑

عروس هلندی هم خیلی پر میریزه لوتینو یا البینو نر  که حرف بزنه بخر چشم شرابی  جوجه اول هم باشه بیگ سایز  ذرت مبخوره گندم خیس کن بزار یخچال روزی یه قاشق کاهو و جعفری هویج رنده شده تخم مرغ ابپز میوه هم‌ عادت داشته باشه میخوره

در خواست دوستی پذیرفته نمی‌شود 💍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عروس هلندی هم خیلی پر میریزه لوتینو یا البینو نر که حرف بزنه بخر چشم شرابی جوجه اول هم باشه بیگ سا ...

ممنون 

شما قبلا داشتید؟

عروس هلندی هم خیلی پر میریزه لوتینو یا البینو نر که حرف بزنه بخر چشم شرابی جوجه اول هم باشه بیگ سا ...

ممنون 

شما قبلا داشتید؟

نر بود حرف میزد نگهداریش سخته خیلی رسیدگی داره به نظرم طوطی برزیلی بگیر دستی باشه نگهداریش راحته آن ...

ممنون از راهنماییت