2777
2789

مثلا فامیلی قرار میزاریم بریم مسافرت سه روز چهار روز، روز اول قفلی میزنه برگردیم نمیتونم، یا قهر میکنه گریه میکنه 😐 میگه برام اسنپ بزنید برگزدم خونه،اینم بگم خودش پول نداره میکه اسنپ بزنید پولشم بدید برم، ۱۷سالشه

وای متنفرم از اینجور آدما 

ما هم دیروز رفتیم بیرون برادر شوهر بیست سالم هی می‌گفت من سرم درد می‌کنه من دلم درد می‌کنه اصلا نباید میومدیم خلاصه کوفت ما و مادرش کرد

فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونبریدش مجبورید مگه. جاری من عاشق گشت وگذارره بمیره هم باید بیاد دیروز رفتیم 13بدر کوفتمون کرد صبح ساعت5از درد پاشده رفته دکتر اومده یخورده خوب شده 9رفتیم 13بدر بعد انقد خورد خورد که وسطش گفت من دارم میمیرم برگردیم😐پاشدیم برگردیم پسرم گفت بریم شهربازی  زود گفت منم میام😐یعنی فقط میخواستم بکشمش اینحورادما اگه به خودشون خوش بگذره بقیه براشون حکم ادم ندارن ولی وای به روزی که خوش نگذره باید حتما غلام سیاهشون باشن هرچی اینامیگن بگن چشم

خونبریدش مجبورید مگه. جاری من عاشق گشت وگزاره بمیره هم باید بیاد دیروز رفتیم 13بدر کوفتمون کرد صبح س ...

چ اخلاق بچه گانه ای داره جاریت😂

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺

مادرم خیلی بد مسافرته کلا دلش می‌خوام بیاد مسافرت یکم که چیزی باب میلش نباشه مسافرت برا بقیه کوفت می‌کنه اصلا دلم نمی‌خواد باهاش هم سفر بشم 

گر به دولت برسی مست نگردی مردی ،  گر به ذلت برسی پست نگردی مردی ، اهل عالم همه بازیچه دست هوسند ، گر تو بازیچه این دست نگردی مردی
خونبریدش مجبورید مگه. جاری من عاشق گشت وگزاره بمیره هم باید بیاد دیروز رفتیم 13بدر کوفتمون کرد صبح س ...

زن داداش منم همین جوریه هیییییچ کاری نمیکنه همه جا هم خودشو جا میکنه و قیافه میگیره و اون جمع بهم میریزه

زن داداش منم همین جوریه هیییییچ کاری نمیکنه همه جا هم خودشو جا میکنه و قیافه میگیره و اون جمع بهم می ...

فکرکنم زنداداشت جاری منه🤣اخه من نمیدونم کسی که ازدرد پامبشه میره سرم وامپول میزنه مجبوره راه دور پاشه بره جوج بزنه وهندونه تاخرخره بخوره؟ بعدشم کوفت همه کنه؟ بخدا انقدحرص خوردما میخواستم شوهرمو پاره کنم😅