2777
2789

کسی که خیلی دوسش دارم .. عشق اولم .. یه مدته سرد شده درست جوابمو نمیده یجوری حرف میزنه مث قبل ابراز علاقه نمیکنه زنگ میزنم میگه کار دارم خدافظ اصن یه اوضایی 

قشنگ میفهمم دیگه که انگار نمیخواد فقط نمیدونم چراااا

این چرااا داره مغزمو نابود میکنه 

میخوام اگه بشه فردا ببینمش برم حرف بزنم باهاش بگم چته چه مرگته یه مدته و اگه لازم شد در نهایت گوشیشو چک کنم شاید پای یه نفر دیگه در میونه

همش با خودم  میگم مگه قراره چند نفرو اینجوری دوست داشته باشم که بخوام بیخیالش شم 

همه تلاشا یکطرفه اس و انگار فقط من تو این رابطم ولی دیگه آخرین بازه که تلاش می‌کنم براش و اگه نشد دیگه واقعاااا خستم..

نظری دارید من باید چیکار کنم 🥲🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینجا بدون اینکه بری دیدنش توی دلت و وجودت تمومش کن . نه پیام نه زنگ نه پیگیری کن و تامام . ارزش نداره خودتو کوچیک کنی واسش ،ولی باز ببین به دلت رجوع کن اگه آروم میشی برو 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

چقدر بد که خودتونو کوچیک میکنید والا من واسه شوهرمم انقدر خودمو کوچیک نمیکنم. همیشه ناز دارم طاقچه بالا میذارم‌ مردا دنبال زن مستقل و شاد و دست نیافتنی هستن نه زن گیر و آویزون و عاشق پیشه و ...

چی بگم دیگه والا

چقدر بد که خودتونو کوچیک میکنید والا من واسه شوهرمم انقدر خودمو کوچیک نمیکنم. همیشه ناز دارم طاقچه ب ...

از من مغرور تر نبوده و نیست ولی در برابرش خیلی ضعیف شدم 

منم اگه بودم میرفتم چون از رابطه ی ول شده خوشم نمیاد بالاخره پارتنرت یا میخواد ادامه بده یا نمیخواد هرچی که هست باید معلوم بشه یا درست بشه یا تموم بشه 

به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن

دقیقا تو وضعیت توام ولش کردم به حال خودش دیگ خیلیییی خودمو به اب و اتیش زدم درست نشد منم وابستگیم از ...

همش میگم آخه اون اولاش خیلی خوب بود اون اول دوسم داشت چیشد پس