2821
2789

سلام عزیزم

بنظر من ۳ سالش شد اقدام کن

اخه به بچه فشار نمیاد اون دوسالشو کامل شیر میخوره شما کلی کلسیم و ویتامین های دیگه بدنتو ازدست میدی

بعد که باردار بشی باز کلی ویتامین و کلسیم ازدست میدی

و دوباره زایمان کنی و شیر دهی

بنظد من بعداز از شیر گرفتن پسرتون یه سال زمان بدین و حسابی به خودتون برسین از همه نظر

اینجوری هم به خودتون ظلم نمیشه همم کوچولوی دومیتون

دراین زمانه ی بی های و هوی لال پرست...خوشا بحال کلاغ های قیل و قال پرست...به شب نشینی خرچنگ های مردابی...چگونه رقص کند ماهی زلال پرست...
سلام عزیزم بنظر من ۳ سالش شد اقدام کن اخه به بچه فشار نمیاد اون دوسالشو کامل شیر میخوره شما کلی کل ...

خب اره این بحثا هست خیلیم بهش فکر کردم ولی خب سنم بالا میره و دیگه واسم کار پیدا نمیشه این داغونم میکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من دختربزرگم2سال و دوماه بود،دومی بدنیااومد، یعنی تو این چندوقته دهنم سرویس شد اخ اخ چقدر اذیت شدم تو این5ماه😢،خداروشکر الان راحتترم

تقریبا یکسال اذیتی داره،خوبیش اینه که همبازی میشن و هم اینکه هنوز توحالو هوای بچه داری هستی بخای نخای زحمت بچه داری رو باید بکشی، وبعد چند سال که بچه  از اب و گل دراومد میبینی بجا یه بچه، دوتا بچه گل رو بزرگ کردی 

اینقدر بدم میاد وقتی دارم با آهنگ میخونم،،،خوانندهه اشتباه میخونه
خب اره این بحثا هست خیلیم بهش فکر کردم ولی خب سنم بالا میره و دیگه واسم کار پیدا نمیشه این داغونم می ...

کار پیدا نشه خیلی بهتره که ضعیف بشی و دوروز دیگه پاتو سن بذاری خدایی نکرده هزارتا درد بگیری پوکی استخوان و اینا

یادت نره نه بچه قدراین فداکارایتو میدونه نه شوهر

شوهر که نمیگه دستت دردنکنه بخاطر زندگیمون یاحتی بخاطر خودت رفتی سرکار

بچه ام قدردان نخواهد بود که بخاطر بارداری و شیردهی اون اینجوری کمبود ویتامین و اینا بگیری

دراین زمانه ی بی های و هوی لال پرست...خوشا بحال کلاغ های قیل و قال پرست...به شب نشینی خرچنگ های مردابی...چگونه رقص کند ماهی زلال پرست...
منم 25 سالمه ایشالا عزیزم.واقعا خیلی دلم میخواد برم سرکار. ولی فعلا دوست دارم کنار بچه ها باشم.پسرم ...

خب خوبه شما سنت کمتره

عجب اشتباهی کردم چهار سال جلوگیری کردما😭

کار پیدا نشه خیلی بهتره که ضعیف بشی و دوروز دیگه پاتو سن بذاری خدایی نکرده هزارتا درد بگیری پوکی است ...

اره حق با شماست

ولی خب تصمیم گیریه سختیه آخه بدن آنچنان قوی هم ندارم 

اره حق با شماست ولی خب تصمیم گیریه سختیه آخه بدن آنچنان قوی هم ندارم 

بنظر من اصلا سخت نیست

کاش اصلا نری سرکار والا بچه داری به اندازه خودش سخت هست

ولی توی این دنیا هیچ چیزو هیچ کسی جز سلامتی خودت مهم نیست

بنظر من اصلا سخت نیست کاش اصلا نری سرکار والا بچه داری به اندازه خودش سخت هست ولی توی این دنیا هیچ ...

اخه اینجوریم که تو خونم احساس پوچی زیادی دارم اینکه اصلا هیچ کاری بلد نیستم تو اجتماع نیستم واسه خودم درامد ندارم