2777
2789
عنوان

دعوا با نامزد

153 بازدید | 9 پست

خب.. دیروز که سیزده به در بود خونه پدربزرگ همسرم بودیم... و خب عمه هاش رسما هر چی تونستن دور از چشمش بهم گفتن از ه..رزه و سربار تا اینکه من دعا گرفتم برای ازدواجمون و ...

دیشب تو راه برگشت بدخلقی کردم و با نامزدم بحثم شد(خودم مقصر بودم و انگار میخواستم حرفای اونارو تلافی‌کنم) 

از دیشب حرف نزدیم و پیام ندادیم

سه روز دیگه هم باید بره تهران سر شغلش یکی دوماه طول میکشه... و الان پیام داده و نمیدونم چی باید جوابش و بدم

خب چی گفته که نمیدونی باید چی بگی ؟ باید حدس بزنیم خودمون؟

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه جا قرار بزار‌همو ببینید

داستانو واسش تعریف کن‌بگو من اشتباه کردم که اونطوری باهات رفتار کردم دلیلش این بود که این حرفا رو بهم‌زدن منم عصبی بودم و واقعا تجربه ی اینو ندارم‌و بلد نبودم که چطوری باید بهت بگم واسه‌همین اون واکنش هارو نشون دادم

خب بیچاره راست میگه هرمشکلی هست بگو مگه زبونتو موش خورده فقط رو نامزدت زبونت درازه و بلبل زبونی و بخاطرحرفا خاله زنکی بقیه اوقات اونو تلخ میکنی. بهش بگو مشکلتو حرف بزن مگه زندگی بچه بازیه اونوقتم اون میگه تو بلد نیستی از زندگی فقط قهرمیکنی😐 من به توهم حق میدم ناراحت باشی اون هرزه چی‌بود اونا بت گفتن هرزه؟

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

خب بیچاره راست میگه هرمشکلی هست بگو مگه زبونتو موش خورده فقط رو نامزدت زبونت درازه و بلبل زبونی و بخ ...

اره... با نامزدم هم فقط حرف زیاد نزدم و بحثمون سر بی حوصلگی و کم حرفی من بود

نامزدم از بچگی انگار اسمش روی دختر عمه اش بوده و چند وقت قبل از اینکه من بیام همه چیو بهم زده بودن....