2777
2789
عنوان

لکه بینی بعد سقط

152 بازدید | 16 پست

سلام خانوما من ۲۹ دی با قرص سقط کردم ۴۰ روز خونریزی داشتم و دفع بقایام تموم شد بعد یک هفته پاک بودن پریود شدم و بعد ۷ روز پریودم تموم شد ولی لکه بینی دارم اینجوریه که ببخشید ترشح لزج و چسبناک ولی خون آلود این چند روزه همه جا تعطیله کسی شرایط منو داشته کمک کنه از این ترشح ها خسته شدم خیلی چندشه و بخاطرش نمیتونم نمازمو بخونم به دلم نمیشینه بخونه

بعدسقط به هم ریختگی طبیعیه اگه عفونت نداری برودکتردارومیدن

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخه همه جا چند روزه تعطیله امروز رفتم بازم بسته بودن

شنبه بروالانم به کمرت بیشتراستراحت بده طول میکشه بدنت عادی بشه

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

میشه بقایام دفع شده باشه ولی بازم یه کوچولو مونده باشه؟

سونوبقایاندادی؟تاپیک سقط کردم منوبخون اونجاگفتم بازم اگه سوال داشتی بپرس

سونوبقایاندادی؟تاپیک سقط کردم منوبخون اونجاگفتم بازم اگه سوال داشتی بپرس

سونو دادم بقایا داشتم متیل خوردم بازم سونو دادم همچنان داشتم دوباره برام متیل نوشت تو سونوی بعدی بقایا نداشتم 

سونو دادم بقایا داشتم متیل خوردم بازم سونو دادم همچنان داشتم دوباره برام متیل نوشت تو سونوی بعدی بقا ...

خب نداری دیگه نگران نباش کاچی درست کن بخوررحمت زودترجم میشه به کمرت هم زیادفشارنیار

سلام من ۶ هفته با سایتوتک سقط کردم همون روز سقط خیلی خون ریزی و لخته داشتم بعدش یه روز تقریبا قطع شده بود و لکه بینی بود اما الان ۳ روزه که شدید تر شده خون ریزیم ، درد زیاد ندارم اما خون ریزیم شدیده . سفرم و نمیتونم کاری کنم . به نظرتون چیکار کنم؟ طبیعیه ۳ ۴ روز خون ریزی شدید؟

سلام من ۶ هفته با سایتوتک سقط کردم همون روز سقط خیلی خون ریزی و لخته داشتم بعدش یه روز تقریبا قطع شد ...

من حدودا یه ماه خونریزی شدید و دفع لخته های بزرگ داشتم 

ولی اگه شدتش جوریه که توی ۲ ساعت ۱ یا ۲ تا پد مجبوری عوض کنی حتما برو سونو بده و دکتر برو که خدایی نکرده بقایای بزرگ بمونه درد سر داره برات