2777
2789
عنوان

ان تی گفت دختره بنظرتون درست گفته

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 29 پست
سلام خوبیمیگم من پنج ماه الان باردارم بخاطر هماتوم زیاد دارو می خورم تا حدودی استراحت ام الان هی درد ...

سلام عزیزم خدارو شکر ک کمرشو شکستی ینی بیشتر راهو طی کردی برات خوشالم 

من بیشتر وقتایی ک کار زیاد کنم خودشو سفت میکنه از همون اولاش حتی

اگ دردت شدیده خطرناکه عزیزم 

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آها ممنونم عزیزم

خواهش میکنم اگر درد داشتی و استراحت کردی رفع نشد ک برو دکی درد و سفتی ک با استراحت بره خطرناک نیست

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

سلام عزیزم اگه امکان داره عکس سونو رو بفرست ببینم شبیه عکس بچه ی منه مال منم۶۰ درصد احتمال دختر دادن

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️
سلام عزیزم اگه امکان داره عکس سونو رو بفرست ببینم شبیه عکس بچه ی منه مال منم۶۰ درصد احتمال دختر دادن

سلام گلم چطور بفرستم واست

همیشه لحظه اخر خدا نزدیک تر میشه...پرستار👩🏻‍⚕️

عزیزم اینهایی که دورشو خط کشیدم وارد شو عکسو انتخاب کن بعد ارسال کن

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️

عزیزم منم فرستادم دقت کن ببین شبیه خم هستن؟

عزیزم منم فرستادم دقت کن ببین شبیه خم هستن؟

نمیدونم بخدا عزیزم تحمل کن تا بریم سونو آنومالی دیگ دقیق جنسیتشو میگ😍

همیشه لحظه اخر خدا نزدیک تر میشه...پرستار👩🏻‍⚕️
نمیدونم بخدا عزیزم تحمل کن تا بریم سونو آنومالی دیگ دقیق جنسیتشو میگ😍

انقدر استرس دارم همش دعا میکنم سالم باشه و پسر باشه چون یه دختر ناز دارم