سلام خوبیمیگم من پنج ماه الان باردارم بخاطر هماتوم زیاد دارو می خورم تا حدودی استراحت ام الان هی درد ...
سلام عزیزم خدارو شکر ک کمرشو شکستی ینی بیشتر راهو طی کردی برات خوشالم
من بیشتر وقتایی ک کار زیاد کنم خودشو سفت میکنه از همون اولاش حتی
اگ دردت شدیده خطرناکه عزیزم
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خواهش میکنم اگر درد داشتی و استراحت کردی رفع نشد ک برو دکی درد و سفتی ک با استراحت بره خطرناک نیست
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
سلام عزیزم اگه امکان داره عکس سونو رو بفرست ببینم شبیه عکس بچه ی منه مال منم۶۰ درصد احتمال دختر دادن
مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید. عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن و مهربانی است❤️
عزیزم اینهایی که دورشو خط کشیدم وارد شو عکسو انتخاب کن بعد ارسال کن
مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید. عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن و مهربانی است❤️
نمیدونم بخدا عزیزم تحمل کن تا بریم سونو آنومالی دیگ دقیق جنسیتشو میگ😍
انقدر استرس دارم همش دعا میکنم سالم باشه و پسر باشه چون یه دختر ناز دارم