2777
2789
عنوان

وام بنیادمسکن برای ساخت

4360 بازدید | 24 پست

کسی ازین وام استفاده کرده واسه ساخت خونه؟مبلغ و شرایطش چیه ؟واسه خریدخونه هم میدن یافقط واسه ساخته؟

💗لطفا برای حاجاتم یه صلوات مهمونم کنید  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا خرید خونه، اگه تا حالا خانه ای به اسمتون نیست، ۱۲۰ میده ولی ۲۷۰ پس میگیرن خونه هم به اسم بانک ما ...

ببخشید شمارو ریپلای میکنم تو سرچا دنبال خونه های بنیاد مسکن بودم 

عذ میخام سپرده هم میخاد؟؟؟

من کارمند بنیاد مسکنم و واسه خونه شهری وامی تعلق نمیگیره

ببخشید خانومی شرمنده ریپلای میکنم ِِ خدا خیرت بده بی زحمت میشه در موردش بهم بگی 

اینکه سپرده میخواد یا نه ؟ مثلا اگ بخوای ی واحد اپارتمان 150 تومنی برداری باید از اپارتمان های خودشون برداذی بعد چقد قسطش میشه 

ببخشید خانومی شرمنده ریپلای میکنم ِِ خدا خیرت بده بی زحمت میشه در موردش بهم بگی  اینکه سپرده م ...

سلام خوبی. ببین تا موقعی که من بودم اینجا نه این طوری نبود. میرفتی فرم هارو از بنیاد می گرفتی پر می کردی معرفی میشی به بانک. اعتبار که به بانک میومد وام تعلق می گرفت به شما. مرحله به مرحله ساخت پول واستون واریز می کردن اینطوری بود سپرده و اینا نه 

سلام خوبی. ببین تا موقعی که من بودم اینجا نه این طوری نبود. میرفتی فرم هارو از بنیاد می گرفتی پر می ...

مرسی ک جواب دادی عزیزم فقط ی سوال دیگه میگم نمیشه ک با همون نبلغ وام یه واحد اپارتمان گرف ازشون؟بعد اینکه شامل خوکه های حاشیه شهر میشه یا نه فقط باید روستا باشه

مرسی ک جواب دادی عزیزم فقط ی سوال دیگه میگم نمیشه ک با همون نبلغ وام یه واحد اپارتمان گرف ازشون؟بعد ...

روستایی هست بنیاد مسکن حاشیه شهر نمیدونم. شهر ما واحد اپارتمانی اماده نداشت زمین از خود مردم بود