2777
2789
عنوان

داره خیانت میکنه یعنی🥲💔

1053 بازدید | 96 پست

از دیروز کم محلی میکنه بهم،انلاین میشه جوابمو نمیده،سرد باهام برخورد میکنه!

خیلی یهویی گفت اگ بفهمی دارم بت خیانت میکنم چیکار میکنی ری اکشنت چیه!

هی بحث ی دخترو میاره وسط،راجبش حرف میزنه؛میگه اگ بفهمی فلانی داره بم پیام میده چیکار میکنی!

اصلا نمیفهمم این حرفاشو،دیشب دیگه کلا باهام چپ افتاد،داشتم براش از روزم میگفتم یهویی گفت خب بسه دیگ برو بخواب شب بخیر!نتشو خاموش کرد رفت!

بهش پیام دادم سلامم صبح بخیرو اینا...

یهویی دیدم نوشته علیک!

نمیفهمم چرا،هیچ بحثی بینمون نبوده!

دیروز براش استوری گذاشتم ریپ زده الان مثلا میخای خرم کنی ک باهات خوب رفتار کنم!

ینی چی این حرفاش؟

بنظرتون چرا اینطوری میکنه؟

رابطمونم یکساله دوساله نیس،از بچگی باهم بزرگ شدیم😅💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی‌خوادت واس خودت ارزش بزار وخیلی راحت بزار بره باهمون دختری که داره خیانت میکنن

یعنی واقعا با اون طرف ارتباط داره؟

دیشب کلا داشت راجب اون حرف میزد

چیکار کنممم؟؟؟🥲🥲🥲

فقط میتونم بگم‌تا قبل اینکه ترکت کنه تو ترکش کن اینحوری اون میسوزه ولی اگ برعکس باشه ن اصن واسش مهم‌نی بهش یدستی بزن بگو دیدم داری خیانت میکنی و اینا یکمم پیاز داغشو زیاد کن ببین چی میگه بعدشم بگو بنظرم ادامه این رابطه صلاح نیست موفق باشی دیگ پیاماش سین هن نزن خودتو بگیر حتی اگ آب بشی از گریه نزا بفهمه ضعیفی

اون واقعا بایک نفر دیگه درارتباطه ..انگار رابطه یک نفره براش کافی نیست ..فک کنم بدش نمیاد هم تو باشی هم یکی دیگه ..اینجوری بیشتر حال میکنه

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
خیلی یهویی اخه:)؟شاید اره براش تکراری شدم😅💔

کسی ک ذاتش اینه مطمئن باش ازدواجم کنه همینه ازدواج ک دیگه همیشه عاشقانه نی بعد دوسال واست تکراری میشه اینی ک ذاتش خرابه اون موقع هم خیانت میکنه حالا به هرکی ک باشه اینا مریضن

فقط میتونم بگم‌تا قبل اینکه ترکت کنه تو ترکش کن اینحوری اون میسوزه ولی اگ برعکس باشه ن اصن واسش مهم‌ ...

حرفای خودش سند بود واسه اینکه بخام پیاز داغشو زیاد کنم

اما خب الان حتی جوابمم نمیده!

اون واقعا بایک نفر دیگه درارتباطه ..انگار رابطه یک نفره براش کافی نیست ..فک کنم بدش نمیاد هم تو باشی ...

اصلا همچین ادمی نبود؛از بچگی باهم بزرگ شدیم،رابطمون خیلی خوب بود

اما،نمیدونم چیشد خیلی یهویی،بحث یه دختر دیگرو انداخت وسط،و هی میخاست بهم بفهمونه که باهاش درارتباطم بعد تهش میگف الکی گفتم فقط خاستم اذیتت کنم!🥲💔

کسی ک ذاتش اینه مطمئن باش ازدواجم کنه همینه ازدواج ک دیگه همیشه عاشقانه نی بعد دوسال واست تکراری میش ...

قطعا،وقتی بعداز اینکه دید دارم با همه چیزش میسازم و صبر میکنم اینطوری پس زد منو!

پس قطعا دو روز دیگم ب راحتی قیدمو میزنه