2777
2789
عنوان

خدا لعنت کن همچین ادم هایی رو

978 بازدید | 72 پست

چندتا بچه گربه بودن از پارسال تو کوچمون.همش میومدن تو حیاتمون...زمستون که هوا برف بارونی بود.میومدن داخل سقف مطبخم...(یه قسمت سقف شیشه ای میدیدمشون)ما کاریشون نداشتیم.گفتیم گناه دارن بزار گرم بشن....تو کوچه هم اکثرا مردم دوسشون داشتن.بهشون غذای سالم میدادن....

دیروز دیدم.یه نفر به گوشت مرغ سم زده گذاشته براشون..همشون مرده بودن...خیلی دلم سوخت...فکرمیکنم کار طبقه بالا باشه...خانم بشدت از گربه بدش میاد...هردفعه اینا میومدن تو حیاط یا الاچیق به شدت وسیله پرت میکرد طرفشون.یا میدویید دنبالشون....من با اینکه پرنده دارم.تو حیاط صداشون میومد.کاریشون نداشتم...دیروز همسرم دید...یه گربه دیگه اومده...سرو صدا میکنه.برداشتت بردش تو پارک جلویی...اونوقت یسریا اینقدر راحت حیوون خدارو میکشن....

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام جانا ازاین آدمای بیمار و مریض همه جا هست منم به گربه های کوچه غذا میدم تا حالا بارها باهام بحث کردن دوتا از گربه خوشگلا هم نیستن نمیدونم چکارشون کردن این انسانیته که انقدر تنزل پیدا کرده چی میشه بهشون گفت 🌷

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤

کار اون خانوم گناهه و تاوانشو میبینه ولی بشدت از گربه متنفرم

بدم میاد غذا میریزن براشون و باعث میشن تکثیر بشن هی راه پیدا کنن حیاطمون

گربه ها خیلی کثیفن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
سلام جانا ازاین آدمای بیمار و مریض همه جا هست منم به گربه های کوچه غذا میدم تا حالا بارها باهام بحث ...

بینشون یکی بود.دور چشماش سیاه بود تا گوشاش.من همش میگفتم.این انگار نقاب بسته.چه خوشگله....همون دیشب دیدم تو کوچه حالم بدشد

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه