2777
2789
عنوان

یه خورده نصیحتم کنین

114 بازدید | 6 پست

راجع به هر چی که میخواین .. هر چی که به نظرتون میرسه .. برام مهم نی .. فقط تشریحی باشه .. میخوام چکیده مطلب رو و دلیل چیزی رو که میگین دقیق برام بنویسین ..

لطفا به حرف بقیه توجه آدما توجه نکن، دنیای امروز خیلی پر سر و صدا شده ولی همه صداها درست نیستن، نزار دلت با کینه سیاه شه همیشه مهربون باش، حتی اگه دیگران قدر ندونستن یکی هست که همیشه هواتو داره

اگه از دست کسی دلشکسته شدی سعی کن ببخشیش و اصلا نگران نباش آدمای ظالم و زیانکار همیشه اول به خودشون ظلم می کنن

همیشه امیدوار باش

امیدوارم حال دلت خوب باشه❤️❤️❤️❤️🌷🌷🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیدم نوشتید درگیر ساس شدین. علاجش فقط چسب حشره اس. تجربشو دارم .چون قبلا یبار خونه خالم سوسک آلمانی کرده بود و با سم از بین نرفته بودن و فقط با چسب حشره از بین رفته بودن منم رفتم یه عالم چسب حشره خریدم فرشارو جم کردمو دوتا فرش بزرگو گذاشتم وسط حال دور تا دورش چسب حشره زدم و به مدت سه ماه اون وسط زندگی کردیم. هر شب یدونه میفتادن تو چسب و دیگه خبری از گزش هم نبود . از هر طرف خونه برای خون خوردن میومدن سمتمون تو چسب گیر میفتادن. فقط یه چیزیو دقت کنید ساس یه ویژگی منحصر بفرد داره که به بقاش خیلی کمک میکنه. وقتی شما یه ساس رو هرجای خونه میکشید لحظه مرگ از خودش یه ماده ای ترشح میکنه که به بقیه اعلام خطر میکنه بقیه ساس ها اون محل رو ترک میکنن‌ . به همین خاطر سمپاشی جزیی میتونه بیشتر گرفتارتون کنه و ساس توی تمام خونه پخش بشن. ساس از سطح سیقلی نمیتونه بالا بره مثل آینه ،شیشه، فلز. لوازم چوبی مثل تخت و مبل اگه پایشون چوبیه دورتادور خودش یا دورش روی زمین چسب بزنید که داخل لوازمتون نرن. مراقب باشید لباس پوشیده شده رو تو کمد نزارید، لباس هارو روی زمین نریزید اگه داخل کمد یا مبل برن مجبور میشید وسیلتونو دور بندازید. هر روز خونرو جارو کنید و مثل من جاروبرقی رو بیرون از خونه بزارید اگه حوصله ندارید کیسشو بجوشونید. اینکه میگن ساس بدون غذا یکسال زنده میمونه درسته ولی تو محیط آزمایشگاه. ساسی که طعمه دور و برش باشه به خودش گرسنگی نمیده. خلاصه که تمام خونرو چسب حشره بزنید و جوابشو ببینید. من شخصا زیاد اذیت نشدم لباس و پتو نجوشوندم وسیله ای دور ننداختم سم پاشی نکردم و فقط با چسب بعد سه ماه دیگه اثری از ساس ندیدم.امیدوارم جواب بگیرید و دعام کنید.

دیدم نوشتید درگیر ساس شدین. علاجش فقط چسب حشره اس. تجربشو دارم .چون قبلا یبار خونه خالم سوسک آلمانی ...

مرسی عزیزم حتما انجام میدم .. اما مشکل من اینه که یه بچه ۵ ساله شیطون دارم که همه چی رو بهم میریزه .. چسب بچسبونم توش نمی مونه که هیچ .. چسبا روهم می کنه .. فکر خوبیه .. اما با بچه ام چیکار کنم ؟؟!!