بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎 دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
واقعا:/وای من انقدر ترسیدم هنوز سیم دارم ولی بهم گفت کم کم درمیاریم دیگه منم خیلی ترسیدم الان شما مت ...
درد خاصی نداره
نهایت دو هفته اول، اونم درد زیادی نیست
فقط بدیش اینه آدم تنبلی میکنه همیشه نمیذاره
یگمم تو حرف زدن و ادای بعضی از حروف اوایلش تا عادت کنی اذیت میشی
ولی اونجوری که بهت گفتن چیز خیلی وحشتناکی نیست
دردش اینا از ارتودنسی ثابت خیلی کمتره
مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎 دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
وای واقعا مرسی گفتی انقدر ترسیده بودم گفتن دندونا فلان میشه خیلی درد داره گریم گرفته بودشما چند وقت ...
یه سال و نیم
ولی تنبل بودم بیشتر وقتا نمیذاشتم🤦🏻♀️😂
واب منن خیلی ترسیدم😂آقا میگم تو ازین سیمای فیکس پشت دندون میزارن بعد ارتودنسی ثابت ک دندونام کنار ه ...
آره اونم چیز خاصی نیست
فقط باید یکم احتیاط کنی چیزای خیلی سفت مث گوشت و سیب و اونا رو با دندون جلو تیکه نکنی، مثلا یه سیب درسته رو بجای اینکه گاز بزنی بخوری چند تا قاچ کنی بخوری
یا لقمه بزرگ نگیری که بخوای هی با دندونت تیکه اش کنی، لقمه هاتو کوچولو تر برداری که سیم هاش کنده نشه