2777
2789
عنوان

اونایی ک ارتودنسی داشتن قبلا

75 بازدید | 14 پست

وقتی دوران اون ارتودنسی ثابت اون سیما تموم بشه ارتودنسی مترحک میزارن دیگه 

غالب گیری درد داره؟

خوده ارتودنسی متحرک چی؟ خیلیا دیدم میگن درد داره نمیتونیم حرف بزنیم گریه مون میگیره خیلی ترسیدم اگر تجربه داریمن بگینن مرسیی🎀

قالب گیری درد نداره یه خمیره میذارن تو دهنت فقط باید تمرکز کنی بالا نیاری چون دوباره از اول میذارن درد نداره فقط حس بدی داره 

کلا ارتودنسی یکم درد رو داره متحرکش هم اولش درد داره یه مقدار تا عادت کنی

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
قالب گیری درد نداره یه خمیره میذارن تو دهنت فقط باید تمرکز کنی بالا نیاری چون دوباره از اول میذارن د ...

چ بد:/

الان شما متحرک داری؟

درد متحرک مثل همون اولای همین سیماس یا بیشتره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه هیچیش ترسناک نیست

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
چ بد:/الان شما متحرک داری؟درد متحرک مثل همون اولای همین سیماس یا بیشتره؟

نه ندارم دیگه من اون موقع متحرک داد نذاشتم مدام یکم برگشت گفت بیا دوباره سیم بذارم گفتم دیگه نمیخوام 

اره مثل اول سیم هاست

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
نه ندارم دیگه من اون موقع متحرک داد نذاشتم مدام یکم برگشت گفت بیا دوباره سیم بذارم گفتم دیگه نمیخوام ...

الان دندونات خیلی برگشته یا ن مرتبه بازم حدودا

چن سال سیما رو داشتی؟

من الان ۱ سال نزدیک ۲ ساله

واقعا:/وای من انقدر ترسیدم هنوز سیم دارم ولی بهم گفت کم کم درمیاریم دیگه منم خیلی ترسیدم الان شما مت ...

درد خاصی نداره

نهایت دو هفته اول، اونم درد زیادی نیست

فقط بدیش اینه آدم تنبلی میکنه همیشه نمیذاره

یگمم تو حرف زدن و ادای بعضی از حروف اوایلش تا عادت کنی اذیت میشی

ولی اونجوری که بهت گفتن چیز خیلی وحشتناکی نیست

دردش اینا از ارتودنسی ثابت خیلی کمتره

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
الان دندونات خیلی برگشته یا ن مرتبه بازم حدوداچن سال سیما رو داشتی؟من الان ۱ سال نزدیک ۲ ساله

نه یکی دو تا شون برگشته مرتبه تقریبا 

من 26 سالمه 17 سالگی تقربا سیم هارو برداشتع بودم

درد خاصی ندارهنهایت دو هفته اول، اونم درد زیادی نیستفقط بدیش اینه آدم تنبلی میکنه همیشه نمیذارهیگمم ...

وای واقعا مرسی گفتی انقدر ترسیده بودم گفتن دندونا فلان میشه خیلی درد داره گریم گرفته بود

شما چند وقت گذاشتی متحرکو؟

وای واقعا مرسی گفتی انقدر ترسیده بودم گفتن دندونا فلان میشه خیلی درد داره گریم گرفته بودشما چند وقت ...

یه سال و نیم

ولی تنبل بودم بیشتر وقتا نمیذاشتم🤦🏻‍♀️😂

یه سال و نیمولی تنبل بودم بیشتر وقتا نمیذاشتم🤦🏻‍♀️😂

واب منن خیلی ترسیدم😂

آقا میگم تو ازین سیمای فیکس پشت دندون میزارن بعد ارتودنسی ثابت ک دندونام کنار هم نگه داره عم داشتی

اینتم ازینایی بود ک ی قالب بی رنگه ؟ 

واب منن خیلی ترسیدم😂آقا میگم تو ازین سیمای فیکس پشت دندون میزارن بعد ارتودنسی ثابت ک دندونام کنار ه ...

آره اونم چیز خاصی نیست

فقط باید یکم احتیاط کنی چیزای خیلی سفت مث گوشت و سیب و اونا رو با دندون جلو تیکه نکنی، مثلا یه سیب درسته رو بجای اینکه گاز بزنی بخوری چند تا قاچ کنی بخوری

یا لقمه بزرگ نگیری که بخوای هی با دندونت تیکه اش کنی، لقمه هاتو کوچولو تر برداری که سیم هاش کنده نشه