2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی جی راهت جداس

یعنی چیزی ک تو اعتقاد داری من ندارم

میشه تمومش کنیم؟ اکانتم بترکه شما ک پاسخگو نیستی

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها!  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون

دلیل نماز نخوندنم چیز دیگه ایه که متاسفانه چون آزادی بیان خیلی زیادی داریم اگر بگم تعلیقم

نه دلیلشو نمیخوام. فقط میخوام بدونم آدم حس میکنه وقت آزادتره یا نه؟ 

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت

من قبل سن تکلیف سوره حمد رو که حفظ کردم برام جایزه خریدن،بعد قرار شد یه یکی از نماز هارو مثلاً یا ظهر یا مغرب یاصب رو چهل روز بخونم،خوندم جایزه خریدن،همینطوری چنبار جایزه خریدن،کنارشون نماز میخوندم،تشقویم میکردن،چادر خریدن و...

تاقبل سن تکلیف بعدش هم که خداروشکر خوندم👆.

میتونید به موقع هایی مسجد برید،خلاقیت به خرج بدید و ازین جور کارا.

ولی اگر رسیده،بنظرم بیشتر باید تشویق بشه هر ۵تانمازش رو بخونه،و بدونه که دیگه مکلف شده.

میتونید بگید که از حالا به بعد هروز ۵وعده مشخص باخدا ارتباط برقرار میکنی و ارامشت هم بیشتره

نه دلیلشو نمیخوام. فقط میخوام بدونم آدم حس میکنه وقت آزادتره یا نه؟

سر جمع ده دیقه وقت هم نمیگیره مگر نخست وزیر باشی ک ده دیقه خیلی برات اهمیت داشته باشه

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها!  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون

یعنی چیزی ک تو اعتقاد داری من ندارممیشه تمومش کنیم؟ اکانتم بترکه شما ک پاسخگو نیستی

باشه ولی در اشتباه هستی کاملا 

میلیون ها آدم زیرخاک آرزشونه برگردن یه سجده کنن از حسرت خورا نباشی

سر جمع ده دیقه وقت هم نمیگیره مگر نخست وزیر باشی ک ده دیقه خیلی برات اهمیت داشته باشه

آخه آدم گاهی سرکاره، گاهی مسافرته، خب شرایط وضو و نماز سخت تره

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت
باشه ولی در اشتباه هستی کاملا میلیون ها آدم زیرخاک آرزشونه برگردن یه سجده کنن از حسرت خورا نباشی

از نظر منم شماها در اشتباهین😊هیچوقت از تصمیمم پشیمون نشدم و نخواهم شد

آخه آدم گاهی سرکاره، گاهی مسافرته، خب شرایط وضو و نماز سخت تره

دیگه اگر معتقد باشی و عادت شده باشه برات کاری نداره ک

عموی من دخترشو که اسمش فاطمه است از خیلی زودتر از تکلیف تشویقش کرد به حجاب و نماز و اینا . لابلاش اگه حجاب رعایت نمی‌کرد چیزی نمی‌گفت بهش . یکی دیگه از اقوام دخترش قرتی بود با فاطمه خیلی رفیق بود و خیلی ازش تاثیر می‌گرفت . من میگفتم حتما فاطمه را هم مثل خودش قرتی می‌کنه . ولی فاطمه مدرسه اش عوض شد و با یکی از همکلاسی هاش که محجبه و مذهبی بود رفیق صمیمی شدن و دیگه فقط از رفیقش تاثیر میگرفت . البته اینم بگم عموی من خیلی خوش اخلاق و صبور و عاقل هست . حتی یکبار عصبانیتشو ندیدم . من خودم پدرم به تکلیف رسیدم وادارم میکرد برای نماز حتی با کتک . یادمه یکبار گفتم خوابم میاد یه پارچ پر از آب ریخت ناگهانی و بی هوا توی صورتم توی رخت خواب ، همیشه از ترسش ادای نماز خواندن را در می آوردم وانمود میکردم گاهی میومد یواشکی میدید که اگه نخونم به حسابم برسه . وقتایی که نبود هم نمی‌خوندم . از دین بیزار شده بودم . تا اینکه 17 سالم شد و با مادربزرگم از شهرستان آشنا شدم . اینقدر عاشقش شدم که به ذوق اون نمازهامو خوندم همه را کم کم اول وقت کردم . حتی نماز شب خوندم کلاس قرآن رفتم با حجاب شدم . واقعا باهام مهربون بود همه را به میل خودم انجام میدادم حتی میخواستم برم حوزه اسم بنویسم . خدا بیامرزتش. واقعا زبان خوش مار را از لونه بیرون میاره . ولی خشونت و زور به هیچ جا نمی‌رسه من تا 17 سالگی نماز نخوندم . خدا منو ببخشه . الان دیگه سالهاست مادربزرگم رحمت خدا رفته ولی هر روز براش خیرات میخونم . 

فقط اونایی که میگند بذارید بچه خودش علاقه مند بشه

اگه بچمون مدرسه ام نره اجازه میدیم صبر کنه تا علاقه مند باشه یا ملی راهکار تشویقی و روانشناسی و چیزای دیگه به کار می‌بریم تا عادت کنه؟ البته من با زده کردن بچه مخالفم ولی عادت کردنم خوبه خیلیا الان نمازو قبول دارند ولی عادت نکردند و سختشونه خوندنش

ما به آینده دنیاشون اهمیت میدیم ولی به زندگی ابدیشون خیر