2777
2789
تومیدونی خانواده متعصب یعنی چی.......من برگردم پدرم منو زنده نمیذاره....من ازنظر اونا نامزد داشتم ول ...

یا خدااا راستش نمیفهمم خونواده ام اینجوری نیستن اصلا

خب اگه جونت در خطره از شهرتونم برو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همینکه تن به خواسته اونا ندادی خیلی خوبه

امان از دست خونواده متعصب

خونواده ای که حدوحدود خودشو نمیدونه واسه بقیه تصمیم میگیره

من که تسلیمشون شدم جوونیام

گفتن یا با این ازدواج کن یا اسم مارونیار

منم ازدواج کردم و ۶ماه بعدم طلاق و یه عمر بدبختی

بنظرم تنهاییتو بتونی با دوستت پرکنی بردی

پشت هر کاربری یه قلب هست❤
خانواده م رفتن سراغ همین دوستم ک کمکم کرده...تهدیدش کردن گفتن یه کاری کن برگرده خودمون میدونیم چطور ...

خیلی بده قوانین اینجوریه دختر یا پسر بعد ۱۸ سالگی باید مستقل باشن خانواده ها فک میکنن مالکیت دارن

بااین حساب به نظرم با کسی از عاقل ترین فرد خانواده صحبت کن کسی که حرفش پیش بابات اعتبار داره ببین چی پیشه عمویی کسی

یا خدااا راستش نمیفهمم خونواده ام اینجوری نیستن اصلاخب اگه جونت در خطره از شهرتونم برو

مذهبی های بی مغز......درکش سخته....بابات هی بگه چادرتو بکش پایین ترصورتت دیده نشه.مادرت به همه چی گیربده....هی بگن نمازبخون...اوف خدایا

خیلی بده قوانین اینجوریه دختر یا پسر بعد ۱۸ سالگی باید مستقل باشن خانواده ها فک میکنن مالکیت دارنباا ...

من ترک شون کردم وبرای همیشه دل کندم ...من جایی ندارم تواون خانواده....برگشتنم یعنی بدبختی

فکر و خیال آدمو دیوونه میکنهبه کوری چشم دشمناتم که شده روحیتو حفظ کندوس داری بگن آره چون از ما برید ...

اوناکه همینومیخان متاسفانه

ولی من اگه ت‌ خیابون بمیرم دربدترین حالت بهتره ازاون خونواده