2777
2789

یه همکار داریم مرده 36 سالشه هنوز مجرده ، بقدری خاله زنکه و بد همرو میگه که وقتی نیرو جدید میاد اولش باهات عالین بعد یدفعه بدون هیچ کاری فقط بخاطر این چرب زبونی این بی شرف همه یجور با ادم بد میشن که حتی متلک میندازن!یعنی ببین چقدر چرب زبون و خودشیفتس که اینجوری میشه

نه فقط برای من تمام کارمندانی که باهاش قطع رابطه کردنهمین مشکلو داشتن،ما خودمون اوایل وقتی باهاش حرف میزدیم متوجه بودیم چقدر بد بقیه رو میگه و غیبت میکنه ولی انگار یجوری طلسمت میکرد که باهاش بشینی غیبت کنی

واقعا خسته شدیم ازش مدریتم خبر نداره اتفاقا از دید مدیریت یه نیروی بسیارررر عالیه  نمیشه بیرونش کرد ولی حتی محلم ندی بازم باعت میشه ارتباط بین همکارا بهم بخوره هی تنش ایجاد میشه

چیکارش کنیم اینو؟

اگر کسی با شما بد شد تنها شدید با اون شخص صحبت کنید. دلیلش رو بپرسید. بعد در نهایت اگر گفت بخاطر دو به هم زنی اون شخص هست بهش بگید من شما رو خیلی دوست دارم ولی من تصمیم گرفتم از کسی که پشت سر دیگران دروغ میگه دور باشم و این به مزاج ایشون خوش نیومده. 

اگر کسی با شما بد شد تنها شدید با اون شخص صحبت کنید. دلیلش رو بپرسید. بعد در نهایت اگر گفت بخاطر دو ...

واییی یچیزی میگی یچیزی میگم

این خودش میدونه چه عنتریه تاحالا همه باهاش صحبت کردیم زیر بار نمیره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نیروی جدید هم که بیاد اتفاقا اون به نیروی‌های قدیمی نیاز داره اگر باهاتون بد شد شما هم باهاش سرسنگین بشید، با اون آقا هم همینطور. وقتی هیچ ارتباط و حرفی نباشه نمی تونه ازتون آتو بگیره

واییی یچیزی میگی یچیزی میگماین خودش میدونه چه عنتریه تاحالا همه باهاش صحبت کردیم زیر بار نمیره

کی زیر بار نمیره؟ این آقا؟ بهش چی گفتید؟ اینکه غیبت نکنه؟ اونو که ولش کنید بایکوتش کنید. 

منظورم شخص ثالثی بود که به خاطر حرف اون آقا با شما بد شده

نیروی جدید هم که بیاد اتفاقا اون به نیروی‌های قدیمی نیاز داره اگر باهاتون بد شد شما هم باهاش سرسنگین ...

بحث سر اتو نیست اصلا،یجوریه کلا میخواد همرو بد جلوه بده یا خیلی فضوله

مثلا هی اینجوریه که فلانی اینکارو کرد پس باهمن

یا میبینی اینا اینجوری رفتار میکنن؟معملومه دختره خوشش میاد ولیبهت بگم این پسره اصلا تایپش این نیست که

یا نگاه چقدر به طرف نگاه میکنه و...

کی زیر بار نمیره؟ این آقا؟ بهش چی گفتید؟ اینکه غیبت نکنه؟ اونو که ولش کنید بایکوتش کنید. منظورم شخص ...

خب وقتی خود طرف چیزی نبینه از طرف حرف مارو قبول نمیکنه چون بشدت سیاست داره،من خودم قبلا که باهام حرف میزدیه دختره اخیرا باهاش بد شده بود هی میگفت این فلانه این فردا پشت خودتم میگه ولی اون یجوری جذب میکنه اصلا ادم اون حرفا به چشمش نمیاد 

اونا خودشون یه زمانی میفهمن اما بد شدنشون با ما در زمان حال برامن دردسر داره

خب وقتی خود طرف چیزی نبینه از طرف حرف مارو قبول نمیکنه چون بشدت سیاست داره،من خودم قبلا که باهام حرف ...

. شما الان دوتا مشکل دارید یکی دروغ های اون شخص و دو بد شدن همکارها تون با شما. 

من خودم باشم ببینم یکی باهام بد شده با اعتماد به نفس میپرسم چی شده که تغییر کرده رفتارش؟ اون شخص معمولا وا میده. فرداش هم رفتارمون برمیگرده به حالت سابق. حالا ممکن هست شرایط شما فرق کنه که حتما خودتون بهتر میدونید