2777
2789
عنوان

ملت چقدر پروعننن اه😒😒

642 بازدید | 23 پست

همکار بیشعور الان نزدیک ۲ ماهه به بهونه ی شکستن دستش مریضارو میندازه به ما، هر روز ۵ تخته میشیم استف مون که بیچاره خودش کلی کار داره به خاطر اون مجبوره مریض برداره با اینکه همه میدونیم خوبه و دروغ میگه 

الانم پیام داده به من میشه فردا نیام مریضمو تو برداری

امروز رفته کیفشو کرده بی شخصیت با اینکه میدونه من فردا صبح عصرم و جلسه ی پیش هم به خاطر اون مریضام از بقیه بیشتر بودن نمیدونم با چه رویی پیام داده😒😒😒

واقعا دیگه حالم ازش بهم میخوره سواستفاده چی عوضی 

جوابشو ندادم فردا میگم خواب بودم بره گم شه  

ز غوغای جهان میو🌱🐈‍⬛

Icu هستی؟! 

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اِ. شما هم اینجا عضوی همکار محترم. کاش خودمو کوچیک نمی کردم و بهت پیام نمی دادم.!!!!

این هیچ وخ واینمیسه

هردفه بهش رو میندازی غیبتتو پیش من میکنه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
به نظرم بهتره نذاری کسی بهت زور بگه. حس بدی داره.

اصلااااا نمیزارم 

گردن کلفت تر از این حرفا شدم دیگه هیچی برام مهم نیست 

از بس تو این بیمارستان کوفتی آدم روانی همکارم شده

ز غوغای جهان میو🌱🐈‍⬛

این هیچ وخ واینمیسههردفه بهش رو میندازی غیبتتو پیش من میکنه

ای داد ِِ بیداد. بشکنه دستم که نمک نداره حیف اون همه بربری و مربا و کره که برای صبحانه سر راهم می گرفتم با هم می خوردیم. یا میوه و شیرینی هایی که شب یلدا بردم با هم خوردیم موقع شیفت تو بخش 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا