2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر منم هست

عزیز

شیاف دیکلوفناک ۱۰۰، هر ۶ ساعت

شوهرم بعد ۲ تا، تبش اومد پایین، عرق بدنش خشک شد. تمام امروز ناله کرد طفلک، جایی هم نرفتیم. البته پاشویه هم کردم

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
شوهر منم هستعزیزشیاف دیکلوفناک ۱۰۰، هر ۶ ساعتشوهرم بعد ۲ تا، تبش اومد پایین، عرق بدنش خشک شد. تمام ا ...

اخه سه بار رفتیم بیمارستان از تب و لرز شدید الانم هیچی تو خونه نداریم شیاف اینا

اخه سه بار رفتیم بیمارستان از تب و لرز شدید الانم هیچی تو خونه نداریم شیاف اینا

کاری نمیتونی کنی پس، داروهاشون رو بده، پتو نپیچ، من اینجا کنار شوهرم بیدارم، هر ۱۰ دقیقه پتو رو از سرش برمیدارم. باید خنک نگهشون دارین. دیگه پناه برخدا، تا صبح با همین تدابیر، تب فروکش میکنه. آب زیاد بدن بخورن. 

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
کاری نمیتونی کنی پس، داروهاشون رو بده، پتو نپیچ، من اینجا کنار شوهرم بیدارم، هر ۱۰ دقیقه پتو رو از س ...

بیدار بمونیم ببینیم چی میشه منم نگرانشم نمیتونم بخوابم از نگرانی😢😢😢😭😭 داره میسوزه بدبخت

بیدار بمونیم ببینیم چی میشه منم نگرانشم نمیتونم بخوابم از نگرانی😢😢😢😭😭 داره میسوزه بدبخت

باید بیدار بمونید

خنک کنید، پاشون رو از پتو بیرون بیارید، زانو به پایین. بعد ۱۰ دقیقه یک ربع، پارو پتو بپیچید، بالاتنه رو از پتو بیرون بیارید که داغ نشن.

امروز شوهرم نشسته بودن بیحال، یه کیسه یخ دادم دستشون.

پارچه خیس کنید با آب معمولی، به بدنشون بکشید.