2777
2789
عنوان

یک ماهه از همسرم جداشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 74115 بازدید | 528 پست
گاهی وقتا خدا کارشو انجام میده بدون اینکه من و شما ببینیمگلم شوهر دوستم ۱۵سال پیش وقتی که دوستم تازه ...

بله درسته ولی میدونیداینکه پدرم باحرفایی که درموردمنومادرم میزنه وبه گوش مامیرسه ماروخیلی ناراحت می‌کنه از اینکه دروغ میگه تهمت میزنه توهین می‌کنه وکلی چیزای دیگه 

اگ واقعا پشیمون شده؛ازش قول بگیر برگرد بخصوص ک بچه هم داری و یه مادری💚

عزیزم مردی که دست بزن داره هیچوقت دست بردار نیست چون مزه داشته براش 

،، 

خیلی تلاش کردم به خودش بیاد و کمی به من توجه کنه نشد منم گذشتم و تمومش کردم دیگه نه خودش برام مهمه نه بچه  چون واقعیت توانایی مراقبت از بچه رو ندارم دیگه الان باید دو نفر در اختیار خودم باشن واقعا داغونم کرد هنوز دارم قرض و وام دوره متاهلیم میدم 

بنظرت کسی که احساس مسئولیت نمیکنه نسبت به زندگی متاهلیش همین الانم لیاقت دوباره بر گشتن رو داره ؟؟ به نظرت این ظلم به خودم نیست ؟؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرانمیگیره من تازمانی که ازدواج نکردم خونه پدرمم همیشه بااونه حتی اگر باهاش زندگی نکنم

شاید فقط برای دختر اینجوریه برای فرزند پسر اینجور نیست دیگه 18 سالگی از سن حضانت خارج میشه

بله درسته ولی میدونیداینکه پدرم باحرفایی که درموردمنومادرم میزنه وبه گوش مامیرسه ماروخیلی ناراحت می‌ ...

مطمئن باش تقاص کارشو توی همین دنیا پس میده من وقتی متوجه خیانت دوستم شدم خییییلی واسه شوهرش غصه خوردم ک شبانه روز زحمت میکشه و از سر و کله دوستم طلا اویزون کرده ولی یدفه یادم اومد که این نتیجه کار خودش بوده پس دلسوزی نداره

بله درسته ولی میدونیداینکه پدرم باحرفایی که درموردمنومادرم میزنه وبه گوش مامیرسه ماروخیلی ناراحت می‌ ...

دقیقا منم همین کارا رو میکرد بعد روبرو بابام مینشست سر سفره ش و آب و نون میخورد خیلی سخته خیلییییی 

خیلی سخته که جلو روت باشه و هر ثانیه خنجر برنه به جگرت و نتونی هیچ حرفی بزنی فقط برا حفظ ظاهر ت به توهم اینکه  نخای مردم شاد بشن 

تازه بعد این همه مدت فهمیدم که چه بهتر که مردم همون اول شاد بشن و این همه از عمر مون تلف یه بیخود نمیکردیم 

اصلا حالا حساب کن آدم خوبی هم هست ولی با اخلاق و روحیات تو ساز گار نیست چرا باید هم بسوزی هم بسوزونی 😕

امیدوارم این تعصب بیجا برای طلاق برداشته شه رمز موفیقت کشور های اروپایی همینه که به چشم مجرم به زن مطلقه نگاه نمیکنن 

اما با وجود همه سختی ها و نگاهها و هر چی که تو دل مردم هست خدارو شاکرم و سپاسگزارم که دارم برای خودم زندگی پاک و بی آلایشی درست کردم و سر پاشدم و در حال پیشرفت هستم  

آرزوی موفقیت برای همه زنها و دخترای ایران زمینم 

عزیزم خداروشکر  که از این مرد بچه دار نشدی و مورد دیگه اینکه شاغلی و یک خانم مستقل هستی فقط سعی کن اعتماد به نفستو از دست ندی و پیش هیچ کس درد دل نکنی و شخصیت  خودتو زیر سوال نبری اصلا پشت سر شوهرت چیزی نگو فقط بگو تفاهم نداشتیم  هیچ وقت نگو منو دوست نداشت چون راه برای ارائه  دادن دیگران باز میشه که هر کس برسه بهت بگه شوهرم منو خیلی دوست داره واحساس خوشبختی کنه پس سعی کن خودتو کنترل کنی 

ودیگه اینکه شما هنوز خیلی جوونی و انشالله  یه ازدواج عاشقانه و عاقلانه ای پیش روت باشه ومادر شدن رو در ازدواج بعدی تجربه کنی که به نظر من از بزرگترین نعمت‌ها و لذت‌های دنیاست 

اسی من بعد از هشت سال زندگی ازش جدا شدم . عاشق شده بود و هر جور نامردی در حقم کرده بود . چهار سال گذشته از جداییم . الان شدیداً پشیمونه ولی این بار من دیگه نمیخوامش . خداروشکر که تموم شد 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

نمی‌دونم چرا تایپیک طلاق زیاده من توی عقدم کرک و پرم ریخته

دوست عزیز نگران نباش

فقط تا میتونی سیاست زنانه یاد بگیر

آموزش ببین برای برخورد با آدم مشکلاتی ک ممکنه بعدا برات پیش بیاد

تجربیات همه خانمای اینجا رو نکته برداری کن

دوستش داشته باش اما وابسته هیچ کسی حتا همسرت نشو

حتما از نظر مالی و فکری مستقل باش

زندگی فقط آموزش میخاد ای کاش تو مدارس یا خونه بهمون یاد بدن 

هم ب دخترا هم ب پسرا

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
شو۶ر سابق من با دختر خیابونی که باهاش به من خیانت کرد ۳ ماه بعد طلاقمون ازدواج کرد.من ی دختر ده ساله ...

بفرما اینم تائیدیه ای بر حرف من🤦‍♂️

بعله درست ترین کار همینه که شما قصدش رو دارید فقط مث این فامیل ما نباشید که همه ی خواستگار هاشو با سخت گیری بیش از حد رد میکنه و الان کم کم داره 40 سالش میشه و هنوز کیس مورد نظر ش گیرش نیومده و خودش هم داره پیر میشه 

بفرما اینم تائیدیه ای بر حرف من🤦‍♂️بعله درست ترین کار همینه که شما قصدش رو دارید فقط مث این فامیل م ...

با شرایط من خواستگار کم پیش میاد.اکثرآ دخترمو نمی‌خوان

ولی من حاضر نیستم ی روز هم از دخترم دور باشم.

با شرایط من خواستگار کم پیش میاد.اکثرآ دخترمو نمی‌خوانولی من حاضر نیستم ی روز هم از دخترم دور باشم.

انشالله هر چه که به خیر و صلاح خودتون و دخترخانومتون هست خدا براتون رقم بزنه.... براتون آرزوی موفقیت می‌کنم...