2777
2789

خودش اصرار کرد گفت مامان بابام میرن شهرمون ده روز بیا پیشم

وضع مالیشون هم خیلی خیلی عالیه متعجبم بخدا

شب اول آجیل آورد و پفک و چایی 

شام ماکارونی

روز دوم صبح دیر بیدار شدیم چایی داد گفت بد ناهار میشیم

ناهار نیاورد 

خودشم رفت تو یوتیوب و ساعت ها تو اینترنت بود

منم‌ حالا هی ضعف میرفتم 

پیام دادم داداشم گفتم یه چیزی برام بیار بخورم ولی تماس بگیر که فلانی نفهمه من بهت گفتم، دیدم داداشم‌ دو ساعت بعد غذا آورد قبلش تماس گرفت که مامان براتون درست کرده و ...

آوردم خونه خوردیم 

لعنت به من با این تعارف کردنام 😐

باز دوباره شب هیچی نخوردیم یه کم آجیل و چایی

فردا صبحش فقط چایی

دیگه شبش ضعف میرفتم حالم بد شده بود ساعتای ۷

زنگ زدم جوجه کباب آوردن برامون 😐

وقتی قراره اینقدر بی احترامی بشه چرا مهمون آخه 😐

مگه من گشنه غذای خونه اونا بودم 

فرداش با حالت ناراحتی از خونشون رفتم 

حالا هی میگه ببخشید من ذهنم بخاطر فلان مسئله مشغول بود و تو که خوب میدونی و ... 😐😑

اصلاً هرچی 

آدم به مهمون گرسنگی میده آخه 

دیگه نمیخوام برم خونشون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اح بدترین تجربه من همین چند روز پیش دوستم اصرار و اصرار که بیا خونمون رفتم تا همین الان بوی شاش خونه تو مغزمه 

اصلا مگه خودشون بو نمیفهمن؟

خیلی ناراحت شدم حالم بد شد به زور تحمل کردم اصلا هم نمیذاشت زودی برم هی میگفت بشین تازه حرفام شروع شده تازه میخوام دردودل کنم و اینا

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

اح بدترین تجربه من همین چند روز پیش دوستم اصرار و اصرار که بیا خونمون رفتم تا همین الان بوی شاش خونه ...

اره اینم ناراحت شد که من اومدم خونمون

هی میگفت تو قول دادی پیشم بمونی من تنهام 😐

من غلط کردم که قول دادم!!!

ضعف میرفتم 

😁خوب دعوت کرده جای مادرش رو پر کنی غذا بگیری اونم کنارت مهمونت بشه تنها هم نباشه که بترسه 😅😅

دقیقا

همشم پر رو پر رو ناراحت شده بود وقتی میخواستم برگردم هی میگفت یعنی چی میخوای بری؟!!! تو قول دادی ده روز پیشم بمونی الان تنها میشم