2777
2789
عنوان

زود بیایید خیلی اوضاع داغونه 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 29 پست
اتفاقا منم اندامم خوبه استخون بندیم ظریف و شکم پهلو ندارم و کلا بالا تنم لاغره

وا پس مردم توهم زدن بیخیالش 😑

𝖭𝗈 𝖩𝗎𝗌𝗍𝗂𝗌𝖾 𝗂𝗌 𝖳𝗁𝖾 𝗆𝖾𝖺𝗇𝗂𝗇𝗀 here

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا پس مردم توهم زدن بیخیالش 😑

اتفاقا چشم هام درشته و مژه هام بلنده کلا چشم و ابروم زبان زده  لبام برجسته هس چشم هام در حالت عادی انگار سرمه زدم موهام خرمایی  نزدیک به قهوه ای فقط توی این سن یکم دماغم بزرگ شده هی روزگار

سه سال که پریود میشم ولی این خیلی بده خودم رنج میبرم از این که همش این بدبختی را دارم

خب میگم طبیعیه.. نزدیک پریودت که میشه یذره حساس میشی شلوغ میکنی توحالت عادی که اینجوری نیستی، حتمن هورمونات بهم خورده

البته من همیشه همینم وحشی میزنم 🤣

اتفاقا چشم هام درشته و مژه هام بلنده کلا چشم و ابروم زبان زده لبام برجسته هس چشم هام در حالت عادی ا ...

دماغ تو همه آدما عادیه سخت نگیر 😑🤣

ای کاش زودتر نسبت به این مورد بی تفاوت بشم

خب میگم جدیدا اینجوریی هسی؟ 

ایدی تلگرامتو بده ببشتر حرف بزنیم منم همسن تواعم

خب میگم جدیدا اینجوریی هسی؟ ایدی تلگرامتو بده ببشتر حرف بزنیم منم همسن تواعم

تلگرام و .. اینا ندارم الان تازه وارد می نی سایت شدم چون بیشتر وقتم زبان میخونم و قراره کنکور زبان بدم 

اگه بشه می خوام آنزیم تزریق کنم که کوچک تر بشه

ولشکن. روخودت کارکن.

تو اگه دماغو اینجوری کنی، فردا از لبات ایراد میگیری، پس فردا از چشمات ایراد میگیری یهویی تزریقی میشی ابجی 😑🤣

اعتماد بنفستو ببر بالا

تلگرام و .. اینا ندارم الان تازه وارد می نی سایت شدم چون بیشتر وقتم زبان میخونم و قراره کنکور زبان ب ...

کنکور زوده فعلا سال بعد مونده باو... چه برنامه ای داری