تو عید دو سه بار با هم شوخی کردیم دیگه من حواسم نبود یهویی نگاش میکردم میدیدم داره نگام میکنه یه بار بهش گفتم چیه گفت تو از کجا میدونی دارم نگات میکنم اگه توام نگاه من نکنی بعد دیگه دیروز رفتن و دیدم پیام داده جواب دادم گفتم حوصلم سر رفته گفت بیا جرعت حقیقت بازی کنیم گفتم باشه بعد یهو وسطش گفت دوست نداری با من ازدواج کنی گفتم نه من دوست دارم با هم سطح خودم ازدواج کنم بعد از دیروز دیگع میگه حالم خوب نیست و جواب پی ام هامو نمیده یعنی حرف زشتی زدم خب نظرمو گفتم
برای موفقیتم همین الان یه صلوات مهمونم می کنی؟😔💕🥲....یه دختر محصل که همه خاطرخواهشن😃 بس که برا خودش ارزش قائلهههه😂 کاریزماتیک ⛓️😑🤍ورزشکار✨ والیبالیست ❤️شیطون 💛دی ماهی💙درسخون به قول رفیقم خرخون دنیای خودمم😎
پس چرا قهر کرده بهش هم گفتم قهری گفت نه دلم گرفته و من همیشه اینجوریم و اینا
ناامید شده احتمالا
چون انتظار جواب مثبت داشته
برای موفقیتم همین الان یه صلوات مهمونم می کنی؟😔💕🥲....یه دختر محصل که همه خاطرخواهشن😃 بس که برا خودش ارزش قائلهههه😂 کاریزماتیک ⛓️😑🤍ورزشکار✨ والیبالیست ❤️شیطون 💛دی ماهی💙درسخون به قول رفیقم خرخون دنیای خودمم😎
نمیدونم چیکار کنم از دلش در بیارم تو این مدت دو بار دلشو شکستم آخه اون چیزی که من میخوام نیست
واقعیت و بگو
بگو که ما در حد فامیل معاشرت داریم نه فراتر
بهتر از اینه که توی افکار و تصوراتش به اشتباه به ازدواج و اینکه مورد انتخاب شما هست فکر کنه