2777
2789

خودم که نه واقعا. فقط این که تعطیله رو دوست دارم. کارایی که تو این تعطیلات میکنیم واقعا حس خوبی بهم نمیده‌. همه‌ش آدمای تکراری رو تو لوکیشن های مختلف میبینیم و در حالی که حرفی برای گفتن نداریم ساعات طولانی رو کنارشون میگذرونیم. وقت نشناسی بقیه هم خیلی اعصابمو به هم میریزه. مثلا قرار میذاریم ساعت ۸ خونه یه بنده خدا باشیم. بعضیا ساعت ۹ تازه از راه میرسن میخوان تا ۱۱ هم بشینن. منی که عادت دارم ساعت ۱۰ بخوابم فقط عذاب میکشم. برنامه های یهویی که یه نفر تو جمع میپرونه و همه با پیشنهادش موافقت میکنن هم اذیتم میکنه. مثلا وسط یه برنامه تفریحی هستیم یهو یکی میگه همین الان بریم فلان شهر. مجبورم به خاطر جمع غذاهایی بخورم که دوست ندارم. برنامه خواب و بیداریم به هم ریخته و در حال حاضر مغزم در حساس ترین و تحریک پذیرترین و ناکارآمدترین حالت خودشه. 

در کل تعطیلات عید برای من مملو از تفریحات اجباری و جمع گرایی افراطیه.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همه اینایی که شما گفتی برای من لذت بخشه🤣

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

در صورتی دوستتدارم که از ته دل شاد باشم چیزایی که می‌خوام باشه و فک میکنم تا سال دیگه همه چیز درست ب ...

منم این جوری باشه واقعا دوست دارم. چطور مگه؟ تا سال دیگه چه اتفاقی میفته؟

من دوست دارم 

البته بستگی داره به اینکه چطور بگذره 

مثلا چند بار تو عیدهای سالهای قبل مریض شده بودیم تو خونه بودیم واقعاً بد بود 

اما خب من دید و بازدید و گشت و گذار رو دوست دارم

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

منم این جوری باشه واقعا دوست دارم. چطور مگه؟ تا سال دیگه چه اتفاقی میفته؟

میرم سره زندگیم و دیگه بلاتکلیف نیستم 

الان داریم تلاش میکنیم واسه خونه واسه همینم کلا نمیشه هیچ کاری کنی منظورم مسافرت و اینا هست 

یه عالمه هم قسط  داریم 

دیگه اون موقع خیالمون راحته 

میرم سره زندگیم و دیگه بلاتکلیف نیستم الان داریم تلاش میکنیم واسه خونه واسه همینم کلا نمیشه هیچ کاری ...

آها ان‌شاالله که سال تحویل ۱۴۰۵ رو تو خونه جدید سفره هفت سین بچینی😍

عاشق تعطیلات جشن نوروز هستم ،حال و هواشو دوست دارم

امید به زندگی میگیرم🌱🤍

دختر کوروش بزرگ 👸👸     خلیج همیشه فارس✌ وطنم✌ نه به حیوان ازاری 🐕🐕، محیط زیست🌱🌲 ،فمنیست👩🏻👩🏻