خانم ها، من خونه ی مادرشوهرم هستم طبقه ی بالاشون، قراره ماشین مونو فردا بفروشیم پولش و بزاریم بانک که بتونیم با وام و اینا خونه بخریم البته باید همه ی طلاهامونم بفروشیم 🥲 به نظرتون کارمون منطقیه؟ خیلی دو دلم خیلی ناراحتم دلم واسه ماشین مون تنگ میشه🥲 خانواده ی همسرم میگن همینجا باشین نفروشید ولی من دوست دارم همسرم از خودش یه ملک شخصی داشته باشه🥲 بگید کارم درسته یا اشتباه، دعا کنید زودتر صاحب خونه شیم خیلی خسته م😭 تو این مدت اندازه ۱۰ سال پیر شدم اینجا
عزیزم ما هم همین اسفند ماه دو تا ماشین و طلاهامونو سکه هامونو و تقریبا تمام پولی که داشتیم رو زدیم ب ...
در کنار طلا و سکه و ماشین ، بقیه پول و وام گرفتید جور کردید عزیزم؟ ما هم باید ۲ تا ماشینمون و همه ی طلا ها و سکه و هرچی داریم بدیم بره 🥹 ولی به حس خوبه خونه داشتن می ارزه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵