2777
2789

بچها من نمی‌دونم که این طبیعیه یا نه ،همه اینجورین یا نه 

لباس زیر همه بعد از یه روز پر از ترشح زرد رنگ میشه ؟؟ یا من عفونت دارم ، من سوزش ادرار و اینا ندارم ولی الان که لباس زیرم‌ رو عوض کنم ۲۴ ساعت نشده میبینم پر از ترشح زرد تیره شده که بو هم میده (بوی بد و خاصی داره ولی  ماهی نیست )

می‌دونم باید لباس زیر زود به زود عوض بشه ولی این روند خیلی سریعه برای من 

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی وقته اینجوریم از وقتی یادمه

ترشح زرد عفونته اونم زیاده میگی حتما برو دکتر زنان

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

عزیزم دکتر زنان برو اینجا آدم مریض زیاده مزاحم میشن

دقیقا ممنون 

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)

منم از وقتی یادمه همینطور بودم ...

ولی لباس زیرم رو هر ۲۴ساعت عوض میکنم و خودمو تمیز اون ناحیه رو میشورم و موقع دستشویی حتما خودتو خشک کن ...

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

منم از وقتی یادمه همینطور بودم ...ولی لباس زیرم رو هر ۲۴ساعت عوض میکنم و خودمو تمیز اون ناحیه رو میش ...

خب الان ینی عفونته ؟؟؟ 

واقعا؟؟ آخه هیچ علامتی ندارد مثل تکرر ادرار یا سوزش

اخه فقط یه مدل عفونت نداریم که عزیزم

همشون سوزش ادرار و .. ندارم

قارچ باکتری و چندین مدل عفونت هست باید دکتر حتما تشخیص بدن

گاهی برای متاهلا و مجردا هم متفاوته

خب الان ینی عفونته ؟؟؟

نمیدونم ولی عفونت فکر کنم یه حالت پنیری مانند داره

ببخشید انقدر رک میگم

اگرم عفونت باشه یه مدت اینکاری که گفتم بکن بهترمیشه

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶