2777
2789
عنوان

سیزده بدرتون چطور بود خوشگلا😍

182 بازدید | 21 پست

ما که رفتیم بیرون با خانواده ی من کلی هم خوش گذشت الان هم تو ماشینیم😍😍😍

بمونه به یادگار از  ۱۳ فروردین ۱۴٠۴🌱

شما چیکار کردید امروز؟؟ 

تعریف کنید برامون🫣🥰😉

نترس جانم که دستانت جدا شدنی نیست ز دستانم✨🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معمولی

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

باروووون شدید

یه دیقه میومد یه دیقه قطع میشد😐🤣

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟اگه نگاهت به امضام افتاد بدون خیلی به دعاهات نیاز دارم حتی ممکنه خدا به خاطر یه صلوات مشکل منو حل کنه از خدا میخوام صد برابر این کار خیری که میکنی به زندگی خودت برگرده و بهترینا برات اتفاق بیوفته:)) 😭❤️دعاهای شما میگیره تروخدا دعام کنین

برعکس انتظارم خیلی خوب بود مگه میشه با خانواده مادری خاله دایی خوش نگذرهههه🥲😂

دقیقا

هیچی خانواده مادری نمیشه بخدا😁🤪

نترس جانم که دستانت جدا شدنی نیست ز دستانم✨🌱

باد و بارون و سرما فراریمون داد😆

ما از گرما عرق ریختیم

من خدایی دارم که من را بسیار دوست دارد. همانگونه که دیگر انسانها را دوست دارد . همانگونه که یک گل یا درخت را دوست دارد . همانگونه که یک مورچه را دوست دارد . همانگونه که یک شیر را دوست دارد. همانگونه که یک گرگ را دوست دارد. همانگونه که قناری و بلبل را دوست دارد. در کل خدا من را خیلی دوست دارد، همانگونه که تمام آفریده هایش را دوست دارد. خدای من ، هیچ فرقی بین بندگانش نمیگذارد. پس من هم او را عاشقانه دوست دارم. همانگونه که دیگر آفریده هایش او را دوست دارند.

برعکس این همه سال امسال تنهای تنها من وبچه هام خودمون رفتیم پارک بد نبود ولی چون تنها بودیم زیاد خوش نگذشت

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی