2777
2789
عنوان

امسال خدا با بچه مدرسه ای ها بود😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1368 بازدید | 96 پست
معلمی؟چقدر بی شخصیتی تاپیک من چه ربطی به معلما داره🙄

بی شخصیت شمایی با این نوع صحبتت 

اگر ربطی نداره پس چرا از همون ابتدا کاربرا حرف معلما رو کشیدن وسط 

لطف کن دیگه ریپلای نکن 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
بی شخصیت شمایی با این نوع صحبتت اگر ربطی نداره پس چرا از همون ابتدا کاربرا حرف معلما رو کشیدن وسط لط ...

بی شخصیت تویی که از اول تاپیک داری با همه دعوا می کنی

بدبخت دانش آموزات

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از اون بهتر دانشگاست🤤 الان اکه دانشجو بودم تا ۲۲ ۲۳فروردین نمیرفتیم مجدد یه رای‌گیری تو گروه میکردی ...

منی که دانشجوام و ۱۷ ام امتحان دارم 🫠😂

به ما نیومده این کارا 😂

You're all the things I've got to remember

توی۱۲سالی که من مدرسه رفتم همیشه ۱۳بدروسط هفته بود😂

دقیقا تازه یه بار جمعه بود

فکر کن جمعه دلگیره دیگه ۱۳ به در هم افتاده بود جمعه خیلی وحشتناک بود😂

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

وا چه معلم بی اعصابی بیچاره دانش آموزانتون🙄

شما نگران دانش آموزان من نباش 

اگر هر روز توس این سایت از هر راهی به شغلت توهین میکردن تمام مشکلات رو تقصیر شما میدونستن از جمله بی عرضگی دولت در تامین انرژی و تعطیلی ها اونوقت حال منو داشتی 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
یعنی سر هم بندی کنناز سر باز کننفقط در حد رفع تکلیف کاری رو انجام بدننه هیچی حتی معلمشون گفته غیر مس ...

عزیزم دست معلم نیست که دانش آموزا تا چه زمانی بیان

نمیدونم درک این موضوع چقدر براتون سخته که معلم تابع مدیر معاون و اداره هست؟

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷
دقیقا تازه یه بار جمعه بودفکر کن جمعه دلگیره دیگه ۱۳ به در هم افتاده بود جمعه خیلی وحشتناک بود😂

یادمه اول مهر انگار یکی دوبار افتاد شنبه بد بود حس بدی داشت مخصوصا واسه بچه هام 😅

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
بی شخصیت شمایی با این نوع صحبتت اگر ربطی نداره پس چرا از همون ابتدا کاربرا حرف معلما رو کشیدن وسط لط ...

یکی از اصول معلمی 

انتقادپذیری و 

شنوایی داناست 

یعنی بشنوی و بعد حرف بزنی 

صبور باشی و کاملا مسلط به اعصاب 

متاسفانه روند انتخاب معلمین داره تخریب میشه 

از لندن تا تهران ✨🍻🗽🗿                                    جونم فدای ایران🙂‍↕️       

منی که دانشجوام و ۱۷ ام امتحان دارم 🫠😂به ما نیومده این کارا 😂

اتحاد ندارین دیگه😂😂 ما بچه های روانشناسی بودیم به حدی باهم بودیم بقیه گروه ها نبودن یه نماینده داشتیم انقد پایه بود هماهنگ میکرد استادم میگفت اگه همه نمیاین باشه ولی خوب اینجوری نبود کلاسامون به کل شلوغ نباشه همبشه شلوغ بود ولی بعد از عید تا آخرای فروردین پایه نرفتن بودیم😁 

سلامتی خونواده🥂که گاهی پناهی در برابر طوفانه و گاهی خود طوفان…