2777
2789
عنوان

چرا من این‌همه بدبختم

117 بازدید | 16 پست

سلام من تازه عضو نی نی سایت شدم،من خیلی وقته نی نی سایت رو دنبال میکنم،ولی نمیتونستم عضو بشم و بالاخره امروز بعد کلی تلاش تونستم میخواستم زندگیمو باهاتون درمیون بزارم و شما بگین من چیکار کنم؟؟؟

درمیان این‌همه غوغا و شر💙عشق یعنی کاهش رنج بشر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان و بابام اصلا باهم تفاهم بدارند همش خونمون دعوا و جنگ داریم،از اون طرف هم یه داداش ۴ ساله دارم که از بس مامانم اینا دعوا می‌کنن حیوونکی می‌ترسه، تازگیا لکنت گرفته از ترس،دلم خیلی براش میسوزه

خودم حس میکنم دیوونه شدم،افسردگی گرفتم تو این سن کم،امروز سیزده بدر بود بابام گفت که بریم باغ خودمون باغ ما درخت هاش خیلی کوچیکه ،بیشتر شبیه کویره تا باغ منم گفتم نمیام و با بابام دعوام شد،مامان و داداش بزرگم هم همین نظر رو داشتن ،داداشم هم نرفت و مامانم گفت ما دونفری خش نمیگذره بریم و کلی دعوا شد خونمون

بابام اصلا با فامیلای مامانم حرف نمیزنه درحالی که فامیلای مامانم خیلی خوبن،عید ها و مهمونی که دعوت میکنن نمیاد و مامانم هم روش نمیشه بریم،بخدا افسردگی گرفتم نه جایی میریم نه چیزی، عید همه ی فامیلامون رفتن بیرون بجز ما،سالی حتی یه مسافرت هم نمیریم

از بس بابام نمیاد مهمونی،دیگه فامیلا که جمع میشن به مانمیگن🥺بابام سر چیزای الکی دعوا میکنه مثل بچه ها،مثلا بریم مهمونی داییم به شوهر خالم یکمم محل بزارع این ناراحت میشه هیچ کاری هم برای بقیه نمیکنه ولی از همه انتظار دارع

خودم حس میکنم دیوونه شدم،افسردگی گرفتم تو این سن کم،امروز سیزده بدر بود بابام گفت که بریم باغ خودمون ...

چقدر زندگی سختی داری هیچکس به غیر از خودت نمیدونه تو چقدر سختی میکشی و چقد تحمل میکنی با این سن کم خیلی سخته ،امیدوارم پدر مادرت با هم خوب باشن دیگه اینقدر با هم دعوا نکنن،و شما هم زندگی خوبی داشته باشی ،،

چقدر زندگی سختی داری هیچکس به غیر از خودت نمیدونه تو چقدر سختی میکشی و چقد تحمل میکنی با این سن کم خ ...

عریزم دعا کن برام تازه این نیمی از مشکلات منه

چقدر زندگی سختی داری هیچکس به غیر از خودت نمیدونه تو چقدر سختی میکشی و چقد تحمل میکنی با این سن کم خ ...

هیچکی منو نمی‌فهمه، منو درک نمیکنه،