2777
2789
عنوان

متخصصای بی بی چک بیاین

125 بازدید | 10 پست

سلام یک هفته دیگه موعدمه می‌دونم زود زدم ولی می‌خوام نظرتون رو بدونم . این عکسو که می‌ذارم بیبی چک رو از کاور درآوردم عکس گرفتم . رو قسمت T خطی نیفتاده ولی بعد از قسمت C یه خط افتاده می‌خواستم ببینم امکانش هست تو کمپانی کیتشو برعکس گذاشته باشند آخه همه علائم بارداری رو دارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثبته

به نام کاربری  دقت نکنننن اکانت واسه خواهرم بوده که واگذار شد به من )) همه زندگیم به فدات❤️  s ❤️ مرسی که با بودنت دلگرمی زندگیم شدی درسته خیلی  اوقات اذیتم می کنی ولی با دنیا عوضت نمی کنم 😊

عید فطرو میگم😐

ها مبارکه😝

سیزده به درت هم مبار😝

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

این منفیولی اگر موعدت نیست صبر کن چون علائم داریمن روز قبل موعد منفی بود فرداش زدم قشنگ دو خط مثبت

الان با ادرار صب زدم یکی دیگه مثبت شد

میشه چون ۸روز قبل موعد مثبت شده دوقلو باشه؟