2777
2789
عنوان

کیا حس میکنن ناکافی ان

53 بازدید | 8 پست

سلام 

من از نظره ظاهری اصلا نمیتونم خودمو قبول کنم

با اینکه تعریفایی ک ازم میشه ب شدت عجیبه

ینی واقعا همه دور بریام همکلاسیا اشناها بیشترشون شده حداقل ی بار بهم بگن ک واقعا خوشگلم 

اما من اصلا زیبایی ای تو خودم نمیبینم 

نیومدم عکس بزارم بعد شما بگین نههه هزیزم تو ک خوشگلییو از این حرفا

اینو واقعا میگم 

برعکسه چیزی که زیبا میدونمش هستم

بنظرم دخارای قدبلند و توپر که پوسته روشنی دارن و یکم شیطنت داره قیافشون خیلی جذابن

اما من دقیقا برعکسم گندمی و ریز میزه و مظلوم 

همش حس میکنم اصلا کافی نیستم 

نمیدونم دیگ چیکا کنم با خودم

این افکار مال زیر۲۵ساله.شماچن سالته عزیزم؟

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۹

عزیزم تو این سن این چیزا طبیعیه واقعا.من خودمم اینجوری بودم.اما عزیزم سعی کن خودتو دوس داشته باشی،باخودت کنار بیای و خودتو قبول کنی.وقتی خودتو دوس داشته باشی همههه چی بهت حس مثبت میده.باید یاد بگیری که وجودت خیلییی باارزشه.اگه الان ندونی چی میگم چن سال دیگه میفهمی 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

عزیزم تو این سن این چیزا طبیعیه واقعا.من خودمم اینجوری بودم.اما عزیزم سعی کن خودتو دوس داشته باشی،با ...

باور کن خودمو دوس دارم واسه خودم وقت میزارم برنامه ریزی دارم بیکار نمیمونم علایقمو میشناسم و دنبالشون میرم ب خودم میرم ی موست و مو و ....

اما اصلا بحثه اینا نیست انگار 

انگار کلا دلم میخاد ظاهرم بشه یکی دیگ نمیوونم شایدم طبیعیه تو این سن‌

باور کن خودمو دوس دارم واسه خودم وقت میزارم برنامه ریزی دارم بیکار نمیمونم علایقمو میشناسم و دنبالشو ...

طبیعیه.من ۹سال ازشما بزرگترم .هربار میگم خدایا کاش وقتی تو اینه خودمو میبینم یکی دیگه رو بجا خودم ببینم. ولی سعی میکنم باخودم اشتی کنم.اما همینکه بخودت اهمیت میدی خیلی باارزشه