2777
2789
فک نمیکنم راضی به مشاره بشهاون میخاد من مثل برده بله چشم بگم به خودش و مامانشولی منم آدمم نمیتونم

حق بهت میدم

من هم تو محیط کارم مدام به یک زن خدانشناش باید بگم بله چشم قربان، تا شرش کمتر بشه

بین دوستای خودش پارتی بازی میکنه و من خیلی چیزها ازشون میدونم

میدانم قابل قیاس نباشه

اما به این فکر کن این شرایط پایدار نیست یک روز شر مادرش کم میشه و زندگیت آروم میشه

اینم امتحان خداست تحمل کن بخاطر زندگیت

گوشیمو هم گرفتهالان من با یه گوشی دیگه اومدم اینجامن خیلی وابسته شوهرم بودمتحمل دوریشو توی چند ساعتم ...

میدونی ی ویژگی خوب آدم چیه؟

فراموش کار بودنش و عادت کردن ب شرایطی ک داره

سخت میگذره عزیزم ولی میرسه اون روز

این همه وابستگی هم خوب نیست باعث میشه خیلی چیزا رو نبینی درست تصمیم نگیری

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علت جداییتون چیه؟

مامانشو خیلی میخاد

حاضره از همه چی بگذره بخاطر مامانس

درصورتی ک مادرش اول دشمنشه

ولی نمیفهمه

میخاد من برده ی مامانش باشم

اما منم آدم نمیتونم

مامانشو خیلی میخادحاضره از همه چی بگذره بخاطر مامانسدرصورتی ک مادرش اول دشمنشهولی نمیفهمهمیخاد من بر ...

چنوقته ازدواج کردین؟

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

برگشتن خونه پدر خیلی سخته خیلی،چند ماه بعد میفهمی چی میگماما عوضش میتونی برا آیندت تصمیم بگیری خودتو ...

شوهر و زندگیمو دوس دارم اما مادرش نمیذاره زندگی کنیم

شوهرمم خیلی تحت تاثیر مامانشه

میدونی ی ویژگی خوب آدم چیه؟فراموش کار بودنش و عادت کردن ب شرایطی ک دارهسخت میگذره عزیزم ولی میرسه او ...

من تصمیم به طلاق ندارم

اصن لحظه ای هم بهش فک نمیکردم

وقتی شوهرم گفت قلبم داشت وایمیساد😢

منو آورده گذاشته خونه پدرم میگه بمون تا تکلیفتو مشخص کنم

بمون دیگه بذار تکلیف مشخص بشه

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

فک نمیکنم راضی به مشاره بشهاون میخاد من مثل برده بله چشم بگم به خودش و مامانشولی منم آدمم نمیتونم

خب مشکلی نیست خودتون تنهایی برین سه تا مشاور خانواده پیش هرکدومشون هم یک جلسه بعد راحتر میتونید تصمیم بگیرین بعد صحبت حضوری با سه تا مشاور خانواده

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.