خداروشکر زن دوم نیستم ولی انسانیت حکم میکنه که باهاش بد برخورد نکنید اون با شما که مشکلی نداره زن اولش اگه تحویل نگیره حق داره ولی اون که واسه شما مشکلی ایجاد نکرده اگر میخواستید تحویلش نگیرید کلا باهاش بیرون نمیرفتید
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
طلاق که الکی نیست. جا و مکان میخواد، درآمد خوب میخواد، و یا حمایت کامل خانواده. همه که این شرایطو ندارن
لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته. وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم. آقایون، درخواست دوستی ندیدکاربر جدید نیستم دوستای گلم
خداروشکر زن دوم نیستم ولی انسانیت حکم میکنه که باهاش بد برخورد نکنید اون با شما که مشکلی نداره زن ا ...
عزیزم پس بیا من میخوام زن دوم شوهرت بشم به امید خدا.بالاخره انسانیته دیگه.نمیشه که شما ی قسمت انسانیت و بخوای ی قسمتشو نه.پس بیا انسان باش و ی نفرم از ناراحتی دربیار
لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته. وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم. آقایون، درخواست دوستی ندیدکاربر جدید نیستم دوستای گلم
حمایت خانواده داشت خانواده پدر زنه پولدارخودش از لحاظ عاطفی خیلی خیلی وابسته بود و البته یه بچه کوچی ...
ای بابا
عزیزم پس بیا من میخوام زن دوم شوهرت بشم به امید خدا.بالاخره انسانیته دیگه.نمیشه که شما ی قسمت انسان ...
من کاری به زن دوم ندارم اینکه این خانم با لحن بد میگه طرف سیاه و لاغره حرفش خیلی زشت هست و اینکه تحویلش نگرفته چه ربطی به این خانم داره و اگر این خانم بد هست اصلا چرا باهاش رابطه داره و سیزده به در میره کار این خانم خیلی زشت تر هست مساله زن دوم هم به ما ربطی نداره