2777
2789

یکیش منشی درمانگاه شبانه روزی ، 6 ساعت کار. شیفتا چرخشی، بدون بیمه. حقوق 6 تومن، نزدیک محل زندگی.

یکیش هم فروشنده توی کافه نان و شیرینی. 8 ساعت کار.شیفت ثابت. بدون بیمه، حقوق 6 تومن. یه مقدار دورتره نسبت به درمانگاه 

خیلی دو دلم. کدومشو انتخاب کنم.من یه بچه کوچیک دارم میذارمش پیش مادرم. دارم جدا میشم شدیدا احتیاج به پول و درآمد دارم‌.

حقوقاشون که برابره. ولی ساعت کار درمانگاه کمتره و نزدیکتر. و دو ساعت کمتر از بچه م دورم و تنهاش میذارم.

از طرفی درمانگاه همش با مریض و ویروس و بیماری سر و کار دارم. فصلای اپیدمی غلغله میشه. ولی کافه نان جای لوکس و قشنگیه فصلش آرامش داره

با اجازه اسی دوستان کنکوری و پشت کنکوری به تمامی سوالات شما پاسخ داده میشود بیاین تاپیک اخرم

خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک الانم هر روز تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوری میزارم از صبح تا شب تاپیکام رو حتما چک بکنید با تشکر

معلومه کافه نان

۲ ساعت دور میشی از بچه ت ولی ارزششو داره یکم فکر کن

شیفت ثابتم هست ک چ بهتر

هیچ جای زندگیم پشیمون نشدم بجز                           تایمی که واسه آدمای بی ارزش زندگیم گذاشتم!میدونی چرا؟چون میتونستم بشینم کتاب بخونم! بستی بخورم  واسه خودم قهوه درست کنم                     فصل جدید سریالمو ببینم     زبان بخونم  ورزش کنم ولی وقتمو دو دستی دادم بهشون گفتم بفرمایید واسه شما، خرابش کنین:/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بوم کافه انتخاب میکردم چون اصلا روحیه ام جوری نیست توی  محیطی ک بیمار توش رفت و امده سرکار باشم از نظر روحی بهم میریزم 

فضای کافه ارام تره تر تمیز تره 

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

من درمانگاه رو انتخاب می کنم . هم نزدیک محل کارمه هم کارش بهتر بالاخره با چهارنفر همکار میشم که اگر یه روز خدای نکرده به اطلاعات پزشکی یا معرفی پزشک نیاز داشتم می تونن کمکم کنین هم احتمال ماندگاریم تو این شغل بیشتره

کافه نون هم اینکه دوساعت بیشتر کار می‌کنی هم مسیر رفت برگشت هست زمان اون هم محاسبه میشه 

به نظرم منشی بهتره میتونی ماسک شیلد استفاده کنی ولی باز هم خودت می‌دونی صلاح خودت رو