2777
2789

البته رفتن، حالا من موندم خونه که سرظهر با داداشم برم و شاید نرم حتی

الان بیشتر از قبل نمیدونم چی بپوشم

من بخاطر وسواسی که دارم جایی برم یکی دو دست لباس میبرم باخودم که اگه اونجا ناراضی بودم یا حس خوبی نداشتم عوض کنم

حالا مامانم میگفت میخوای هی لباس بیاری عوض کنی کلا نیا، بمون تو خونه انقد هرچی لباس داریو همه رو بپوش به یکیش راضی شدی بیا😑

حس میکنم بخاطر ناراضی بودنم از ظاهرم زندگی روزانم داره مختل میشه...

کم کم دارم با قدم کنار میام                                          

یاده قدیمای خودمون افتادم که با کلی جمعیت میرفتیم ۱۳ بدر

وسواس نداشته باش یه لباس راحت بپوش

اومدی برو حموم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دو دست که چیزی نیس... یکی بپوش، یکی هم ببر اونجا خواستی عوض کنی

یه لباس گرم هم ببر برا وقتی که هوا سرد شد

من همینکارو میکنم

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
یاده قدیمای خودمون افتادم که با کلی جمعیت میرفتیم ۱۳ بدروسواس نداشته باش یه لباس راحت بپوشاومدی برو ...

والا ماهم هرسال خودمون میرفتیم 

امسال اینطوری شده خیلیا هستن.

حاضرم راحت نباشم ولی ظاهرم خوب باشه و مشکلم اینه که حس میکنم لباسام تو تنم خوب دیده نمیشه

راس میگه خب 

کی سیزدده لباس میبره 

ما یکی از گشاد ترین و راحتترین لباسامون با یه کفش قدیمی انتخاب میکنیم تن میکنیم میریم دیگه تو سیزده لباس عوض کردن چیه 😄😄

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

دو دست که چیزی نیس... یکی بپوش، یکی هم ببر اونجا خواستی عوض کنییه لباس گرم هم ببر برا وقتی که هوا سر ...

تازه من خیلیا رو دیدم هی لباس میبرن عکس گرفتنی عوض میکنن.

شهرما گرمه عزیزم

راس میگه خب کی سیزدده لباس میبره ما یکی از گشاد ترین و راحتترین لباسامون با یه کفش قدیمی انتخاب میکن ...

خب آره ولی اینی که شما گفتی واسه ی وقتیه که نصف بیشتر فامیل اونجا نباشن

والا ماهم هرسال خودمون میرفتیم امسال اینطوری شده خیلیا هستن.حاضرم راحت نباشم ولی ظاهرم خوب باشه و مش ...

نه چرا خوب دیده نشه؟

اعتماد بنفست رو ببر بالا

یه ارایش هم کن

با خودت تکرار کن من از همه بالاتر و زیباترم

🌺

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
نه چرا خوب دیده نشه؟اعتماد بنفست رو ببر بالایه ارایش هم کنبا خودت تکرار کن من از همه بالاتر و زیباتر ...

ممنون عزیزم

راس میگه خب کی سیزدده لباس میبره ما یکی از گشاد ترین و راحتترین لباسامون با یه کفش قدیمی انتخاب میکن ...

قدیما اینجور بود

الان همه لباس خوشگل میپوشن حتی ۱۳ بدر

من یاده قدیمای خودم میفتم با دمپایی و لباس بیخود میرفتم طبیعت

میخوام برم تو زمین🤪🤪🤪🤪🤪

خب آره ولی اینی که شما گفتی واسه ی وقتیه که نصف بیشتر فامیل اونجا نباشن

والاع من با فامیلامونم همینم 

کسیم بخواد حرفی بزنه میکوبم دهنش 

مگه من قراره خودمو ازار بدم که فامیل خدایی نکرده با دیدن لباس من چشاشون اوف نشه ؟

ول کن بابا دایورت کن برا دل خودت زندگی کن 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

قدیما اینجور بودالان همه لباس خوشگل میپوشن حتی ۱۳ بدرمن یاده قدیمای خودم میفتم با دمپایی و لباس بیخو ...

هععییی یادش بخیر.. قدیما چقدر ساده تر بودیم

من عکسامونو نگاه میکنم... همش با دمپایی و لباس ساده هس.. یه ژست هایی هم گرفتیم که خودمون خندمون میگیره🤣🤣🤣

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
تازه من خیلیا رو دیدم هی لباس میبرن عکس گرفتنی عوض میکنن.شهرما گرمه عزیزم

به نظرم زیاد حساس نشو.. به هرحال لباسات رو با سلیقه انتخاب کردی خریدی و حتما با همشون زیبا هستی.. همون 2 دست بردار ببر

خوش بگذره بهتون