2777
2789
عنوان

پدر آسمانی من

| مشاهده متن کامل بحث + 1201 بازدید | 93 پست
مينا جون واقعا اشكام اومد خيلي ناراحت شدم😞خدا بيامرزه فاتحه خوندم

قصدم ناراحتی شما نبود، ممنونم ازت عزیزم، دیدم هیچ جوره اروم نمیشم گفتم اینجا بنویسم شاید یکم سبک بشم، خدا عزیزای شما رو حفظ کنه، پدر برای یه دختر همه چیزشه غرورشه، افتخارشه، تکیه گاه و همه چی کاش میشد نرن از پیشمون 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون دوست خوبم از الانت لذت ببر ازینکه داریش تا میتونی باهاش حرف بزن ببوسش، من خیلی رودربایستی داشت ...

الهی بمیرم برات.واقعا خیلی سخته یه دخترباباشو ببینه روی تخت بیمارستان.زمانی که بابام بستری بودمرگمو از خدا میخواستم همش میگفتم خدایا توروبه خداییت قسم من و بزار بجاش.خیلی خیلی سخته .حتی خود بابا هم عذاب میکشه اما بیشتر بخاطر ناراحت بودن بچه ها مخصوصا دختراش.حتما خیلی برای غصه خوردن تو ناراحت بوده.😢😢

بابا    یعنی قشنگترین کلمه دنیا که هیچ مترافی نمیتونی براش پیدا کنی...
قصدم ناراحتی شما نبود، ممنونم ازت عزیزم، دیدم هیچ جوره اروم نمیشم گفتم اینجا بنویسم شاید یکم سبک بشم ...

کاش همیشه جوون میموندن.متنفرم از پیر شدن.از ضعیف شدن و مریض شدن

حتی خوابشم ندیدم بهش میگم بابا دیگه منو یادت رفته، به خواب همسرم اومده که یه باغ بخر بچه هارو ببر او ...

خیلی تو فکرته که همچین چیزی گفته.خیلی دوست داشته.ایشالله خودش برات دعا میکنه و دلت آروم‌میشه

خدایا الان بابام کجاست خیلی سرمایی بود سردش نشه، خدایا بابام تنها نباشه اخه بابام عاشق مهمونی دادن ب ...

😢😢😢😢

خیلی تو فکرته که همچین چیزی گفته.خیلی دوست داشته.ایشالله خودش برات دعا میکنه و دلت آروم‌میشه

وای mari جون حاضرم همه چیمو بدم فقط یه بار زنگ بزنه بهم شمارش بیفته رو گوشیم 

[QUOTE=52431644]وای mari جون حاضرم همه چیمو بدم فقط یه بار زنگ بزنه بهم شمارش بیفته رو گوشیم [/QUOا 

از رسم این دنیا متنفرم.کاش هیچوقت رفتن و مردنی توش نبود.یا حداقل هیچوقت مهرکسی به دل کسی نبود و محبتی به وجود نمیومد.که اینجوری آدما عذاب نکشن.گاهی وقتا با شوهزرم که بیرونم یهویی میزنم زیر گریه میگه دیوونه چته میگم حس میکنم بابام‌ اذیته ببرم خونه.همش استرس دارم‌مامانم غر نزنه بهش اذیت شه

یک شب که حالش بد شد و نصفه شب با آمبولانس رسوندیمش بیمارستان دکتربخش به برادرم گفت رفته تو کما وقتی برادرم بهم گفت رفتم با التماس گفتم دکتر راست میگی پدرم رفته تو کما پرستار با پوزخند گفت این اومده به دکتر میگه راست میگی 

دیگه نفهمیدم هر چی از دهنم دراومد بهش گفتم 

صبحش بابام به هوش اومده بود روتخت نشسته بود دکترش میگفت باورم نمیشه آخ که چقدر امیدوارم کرد ومنم منتظر معجزه بودم 

وای mari جون حاضرم همه چیمو بدم فقط یه بار زنگ بزنه بهم شمارش بیفته رو گوشیم 

توروخدا براش خیرات کن.دلت آروم میشه.برو خانه سالمندان محبتشون کن یه کم اروم‌میشی.

[QUOTE=52431644]وای mari جون حاضرم همه چیمو بدم فقط یه بار زنگ بزنه بهم شمارش بیفته رو گوشیم [/QUOا& ...

عزیزم چقد حستو قشنگ میفهمم از ته دلم برای هردوتون آرزوی سلامتی و شادی همیشگی میکنم 

یک شب که حالش بد شد و نصفه شب با آمبولانس رسوندیمش بیمارستان دکتربخش به برادرم گفت رفته تو کما وقتی ...

آشغال بوده.عزیزم.نمیشه باور کرد دیگه نیست.کاش دوباره هم‌معجزه میشد برات میموند.هرچند الانم هست توی دلت.یادگاریشم هست داداشت.