بادمجون رو راه راه پوست بکن یه شکاف کم بزن و بخوابون توی آب نمک،سر بادمجون رو جدا نکنیا وا میره،بعد از آب نمک در بیار بذار خشک بشه
پیاز داغ و گوشت چرخ شده و نمک و فلفل و قارچ و رب رو با هم تفت بده آخر سر جعفری خرد شده اضافه کن
بادمجون رو سرخ کن اما زیاد سرخ نکنی که له بشه ها
بعد بذار کنار که سرد بشه
بادمجون رو توی دستت بگیر اون شکاف رو با مواد پر کن،در حد ترکیدن پرش نکنی
بعد بادنجونا رو کنار هم بچین توی تابه و پنیر پیتزا رو روش بریز و خیلی کم از اون روغنی که مواد رو باهاش درست کردی بریز کف تابه در حدی که باعث بخار بشه بعد از آب شدن پنیر کمی آویشن بزن روی پنیر و خاموشش کن