2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با نه درست نكردم اسمشو هم نشنيدم ولي ما شماليا بادمجون شكم پر با پياز داغ و دون انار و گردو درست مي كنيم با فلفل زياد عاليييييي ميشه

 خدايا مرسي كه هميشه بهم لطف داشتي و داري،مرسي كه هستي خداجونم❤️🙏     

اگر پیاز دوست داری ریز خورد کن.تفت بده یه سر قاشق رب گوجه فرنگی.ادویه بعد گردوی اسیاب شده بعد رب انار..بادمجونو کامل سرخ کن.یه شکاف کوچیک بده.یکم خالیش کن.موادتو بریز توش.بچین تو همون تابه موادت.یکم خیلی کم آب بریز.حواست باشه موادت اینقد باشه که تو تابه مونده باشه.درشو بزار.با شعله کم.نهایت۴۰دقیقه.تا روغن بندازه.من اینطوری میپزم عالی میشه.بعدم با پلو سرو کن😗

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       

مرغو چرخ کن بعد با پیاز داغ فراوون تفت بده و ادویه جات بزن و رب و گوجه فرنگی و بقیه ماجرا .....

بچین توی ماهیتابه درش هم ببند.بادمجان هاهم ک از قبل سرخ کرده باشه دیگه حتما

دلبندم ؛بند بند وجودت را به خدایی سپردم که بیشتر ازمن هوایت را دارد😚😍
اگر پیاز دوست داری ریز خورد کن.تفت بده یه سر قاشق رب گوجه فرنگی.ادویه بعد گردوی اسیاب شده بعد رب انا ...

درضمن اونجایی که شکافتی واسه مواد.حتما رو به بالا باشه که موادش بیرون نریزه

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       
با نه درست نكردم اسمشو هم نشنيدم ولي ما شماليا بادمجون شكم پر با پياز داغ و دون انار و گردو درست مي ...

چ بامزه.بعد حاملگیم حالم خوب بشه حتما امتحانش میکنم

دلبندم ؛بند بند وجودت را به خدایی سپردم که بیشتر ازمن هوایت را دارد😚😍

بادمجون رو راه راه پوست بکن یه شکاف کم بزن و بخوابون توی آب نمک،سر بادمجون رو جدا نکنیا وا میره،بعد از آب نمک در بیار بذار خشک بشه 

پیاز داغ و گوشت چرخ شده و نمک و فلفل و قارچ و رب رو با هم تفت بده آخر سر جعفری خرد شده اضافه کن

بادمجون رو سرخ کن اما زیاد سرخ نکنی که له بشه ها

بعد بذار کنار که سرد بشه

بادمجون رو توی دستت بگیر اون شکاف رو با مواد پر کن،در حد ترکیدن پرش نکنی 

بعد بادنجونا رو کنار هم بچین توی تابه و پنیر پیتزا رو روش بریز و خیلی کم از اون روغنی که مواد رو باهاش درست کردی بریز کف تابه در حدی که باعث بخار بشه بعد از آب شدن پنیر کمی آویشن بزن روی پنیر و خاموشش کن

بادمجون رو راه راه پوست بکن یه شکاف کم بزن و بخوابون توی آب نمک،سر بادمجون رو جدا نکنیا وا میره ...

میشه پنیر نزنی؟؟؟؟

خدایا به من بفهمان که بی تو چه میشوم اما نشانم نده......خدایا هم به من بفهمان هم نشانم بده که با تو چه میشوم

آره

بدون فر

بادمجون رو‌پوست میگیری

میتونی یکم پوستش رو‌بزاری واسه خوشگل شدم سرخش میکنی بعد از آب نمک‌درآوردن

گوشت چرخ کرده و پیاز و ادویه ورب گوجه و...بقیش سلیقه ای هست

درست میکنی

بعدمیریزی توی‌شکمشون

به طرف بالا میزاریشون

سس درست میکنی میریزی روشون

میزاری بپزه

گوجه درسته هم میتونی بزاری‌ توی ماهیتابه

میتونی روی بادمجون ها حلقه ی گوجه و فلفل دلمه ای هم بزاری

با سبزی خوردن و‌ترشی عالی میشه و دوغ

نوشِ جان😘

خدایا من به هرخیری ازجانب تو محتاجم . . .
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792