2777
2789
عنوان

کاش هیچ کس زمین گیر نشه

462 بازدید | 35 پست

واقعا سخته ،ادمها ناتوانن ،کسی توان رسیدگی به  کسی رو نداره  حالا بخواد طرف پدر یا مادرشم باشه  ،حالا یه سری میان میگن  نگو گناهه  ،فلانه  ،وظیفته  ،بابا من نمیکشم دیگه ،هر روز ارزوی مرگشو دارم ،چرا نمیمیره    😭😭😭دستام بی حس شدن ،کمرم درد میکنه  نمیتونم  جابجاش کنم سنگینه ،حالم بهم میخوره  پوشکش کنم  کاش بمیره  هزار دفعه از خدا میخوام مرگشو برسونه دیگه   ،بدنم  نمیکشه  کمکی ندارم   خدایا عدالتتو شکر  ،دلم گرفته  خیلی زیاد

مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت  

لعنت به این زندگی  ،حتی حالم بهم میخوره غذا بخورم ،مدام صدام میزنه ،همش آب میخواد ،همش یه چیزیش هست   خستم   خدایا کجایی  خودتو نشون بده  دیگه  بسسسسسه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا یا مان

🍃تو این دنیا هیچ ثروتی بالاتر از آرامشنیست🍃      هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا   

اگه بازنشستگی دارن خب پرستار بگیر براشون

مگه بازنشستگی چقدره ؟ کلی هزینه داره ،داروهاش ،وسایل بهداشتی  ،پرستار حد اقل ماهی ۲۰ تا ۲۵ حقوقشه

خدا بهت صبر بده من نه میتونم ارزوی مرگ کسی رو بکنم و نه تا حالا از کسی پرستاری کردم ولی فک کنم خیلی ...

رسما  ادم نابود میشه  فکر کن یه مرد چاق و گنده رو پوشک کنی ،جابجاش کنی   خدایا من چقدر بدبختم

خیلی سخته ولی خدا خیرت بده... یه دعای خیر در حقت کنه میدونی چقدر تو زندگیت تاثیر داره

کاش بمیرم راحت شم  ،عصبای دستم مشکل پیدا کرده ،پاهام میخچه زدع  نمیتونم راه برم

مگه بازنشستگی چقدره ؟ کلی هزینه داره ،داروهاش ،وسایل بهداشتی ،پرستار حد اقل ماهی ۲۰ تا ۲۵ حقوقشه

من شمارو نمیدونم ولی اینجا پرستار میگیرن نهایتا بدن ده تومن 

از این خانومایی که مثلا مطلقه ان یا خیلی نیازمند تازه بعضیا بهشون جای خوابم میدن 

نمیخواد پرستار از مرکز بگیری

بازم خرج کنی بهتر از اینکه به خودت صدمه بدنی بزنی بعد خدای نکرده خودت مریض بشی

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس