2777
2789
حلوای سیاهدانه درست کن بخور سریع خوب میشی

نداریم الان 

فقط چندین بار آرزوی مرگ کردم 🥲

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟ 

دل درد دارم به خاطر عذر شرعی اینقدر دستم رو از درد گاز گرفتم که داره کبود میشه🥲

آخی

منم پریودم 

کاچی بخور درد را زود خوب میکنه

دوتا ترنم اصفهانی (کاربری دست دونفر است)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دل درد دارم به خاطر عذر شرعی اینقدر دستم رو از درد گاز گرفتم که داره کبود میشه🥲

کیسه آبگرم و کاچی و چای نبات

کاچی اگر با شیره درست بشه خیلی بهتره

فقط خواهشا قرص نخور

سعی کن بدنت رو از حالت انقباض دربیاری چون موقع درد بطور غیر ارادی ماهیچه هات منقبض میشه و شکمتو با دست ماساژ بده

کیسه آبگرم و کاچی و چای نباتکاچی اگر با شیره درست بشه خیلی بهترهفقط خواهشا قرص نخورسعی کن بدنت رو از ...

ممنونم گلم 

ولی نمیتونم بلند شم که بخوام چیزی بخورم 

متاسفاااااانه معتاد شدم به قرص 

شده تو یه روز پنج تا ژلوفن خوردم 🥲

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟ 

نداریم الان فقط چندین بار آرزوی مرگ کردم 🥲

میدونم خودمم مجرد بودم چنان دلدرد میگرفتم که تا نرز بیهوش شدن میرفتم مامانم برام حلوا درست میکرد خوب میشدم

حوله گرم کن بزار رو شکمت چای نبات بخور

ویروس جدید گرفتم حال ندارم متاسفانه هوا هم ک بارونی

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته. جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده:) 

ممنونم گلم ولی نمیتونم بلند شم که بخوام چیزی بخورم متاسفاااااانه معتاد شدم به قرص شده تو یه روز پنج ...

خب عیبی نداره همونجا که هستی اگر کسی هست درخواست کن پتویی چیزی بیاره یا شکمتو با یه شالی خیلی سفت نباشه ببند 

هروقت جلوی قرص خوردنو بگیری منفعته خواهر منم اینطور بود ولی یه بازه ای تحمل کرد و با کاچی و اب گرم و چای نبات الان خیلی بهتر شده

دکتر رفتی؟ ممکنه عللی مثل عفونت و مشکلات رحم و تخمدان باعث درد زیاد از حد بشه

اگر همه موارد اوکیه رو تغذیه و نرمش و رعایت موراد اینچنینی تو تایم ماهانت و قبل اون تمرکز کن مطمئنم خیلی بهتر میشی

میدونم خودمم مجرد بودم چنان دلدرد میگرفتم که تا نرز بیهوش شدن میرفتم مامانم برام حلوا درست میکرد خوب ...

مرسی 

ولی کسی نیست این کارارو برام انجام بده 

مامانم دستش بنده ، خودمم نمیتونم بلند شم🥲

خب عیبی نداره همونجا که هستی اگر کسی هست درخواست کن پتویی چیزی بیاره یا شکمتو با یه شالی خیلی سفت نب ...

عفونت که هست ولی اینم بگم طبعم سرده سرده یعنی بلغمیم 

و به شدت بدن ضعیفی دارم🥲

باید برم دکتر حتما ، البته اگه زنده بمونم از این درد

مرسی از راهنماییت 🌷🌷🌷🌷 سعادتمند باشی 

محل کارمو زندگیم وسط ۱۳ به در دیگرانه😁

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام