خوابم نمیبره ذهنم درگیر رفتارهای شوهرمه
چرا این مردها یادنمیگیرن هرچیزی نباید جلو خانوادشون بگن
از بحث کردن خسته شدم اصلا جواب نمیده
حاضرم هر رفتاری تو خونه باهام بکنه ولی جلوی مادر و خواهرش بهم احترام بزاره
خیلی از این رفتارا داره حالا دو موردش بگم
یه شب خونه مادرشوهرم بودیم سر سفره داشتیم غذا میخوردیم بشقابمون مشترک بود تند تند خورد کشید کنار من آمدم اندازه یه نصفه کفگیر برنج بریزم جلوی همه بلند گفت بسه خوردی که خیلی کم آوردم واقعا رفتار مرد خیلی تاثیر گذاره روی رفتار خانواده شوهر اگه مرد احترام بزاره بقیه هم میفهمن چطوری با تو رفتار کنن سوم چهارم عید بود خونشون بودیم برادرشوهر و جاریم هم بودن مادرشوهرم به برادرشوهرم گفت قهوه هست پاشو درست کن از همه پرسید ازم منم پرسید گفتم آره میخورم میخواست برام بیاره چون بچه داشتم شیر میدادم گفتم داغ هست بزارین همونجا باشه میام برمیدارم ممنون یکم که گذشت به شوهرم که وایساده بود گفتم میشه قهوه منو بیاری رفت بیاره مادرشوهرم بلند با حالت کنایه و مسخره کردن گفت حالا تو هم برای ما قهوه میخوای بخوری خیلی ناراحت شدم کم آوردم جلوی جاریم ولی هیچی نگفتم مقصر شوهر خودم میدونم که همیشه همینجوری رفتار میکنه
یا مثلا برای عید رفتیم خرید اینقدرررررر عجول هست فقط باید سری بخری بیای همونی اول پوشیدی تماااام
بااینکه سلیقه نبود ولی خریدمش اعتراضی هم نکردم گفتم ولش کن ممکنه عصبانی بشه
بعد که آمدم بپوشم برم بیرون دیدم تنگ هست فروشنده سایز اشتباه داده بود دوتا سایز روی ویترین بود اشتباه گذاشته بود تو نایلون
میخواستم ببرم تعویض کنم اول رفتیم خونه مادرشوهر عید دیدنی رفت کفشهارو آورد برای اونا توضیح داد چی شده بعد شروع کرد به مسخره کردن نگاه چی انتخاب کرده اصلا سلیقه نداره اونی من گفتم رو نخریده آمده این اشغال خریده باززززززززم هیچی نگفتم
چندروز بعد مادرشوهر گفت یه مغازه هست فلان خیابون بریم یه سر بزنیم لباس فروشی بود تو یک لوکیشن خیلی خوب رفت یه مانتو کوتاه جلوباز خرید 3میلیون خورده ای
منم یه مدل کراپ کت با شلوارش که بگ بود انتخاب کردم ولی شوهرم نزاشت بگیرم گفتم گرونه کوتاهه میبرمت یه جا دیگه ارزون تر باشه بخر 🙂
پری روز مادرشوهرم بهم میگه یه مغازه دیدم جنساش خیلی ارزون میده حراجی هم داره برو یه سر بزن ببین چی داره میخوای خرید کنی .....
وقتی شوهر خودم برام ارزش قائل نشد پس مادرشوهر هم نمیشه
شوهرم ارزش منو آورد پایین اون لباس قیمتش 2700 بود ولی منو اینقدر کم جلوه داد که مادرش میگه برو حراجی بخر....
حالا بنظرتون من مشکل دارم که کوتاه میام
یا شوهرم
یا مادرشوهرم